0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

HP Pavilion x360 14-dh1740nd - 2-in-1 Laptop - 14


 • HP Pavilion x360 14-dh1740nd - 2-in-1 Laptop - 14
  HP Pavilion x360 14-dh1740nd - 2-in-1 Laptop - 14 Deze HP laptop adviseren wij voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan lekker internetten, e-mails schrijven of Word documentjes opstellen. Tegelijkertijd heb je dankzij het 2-in-1 design heb je nog veel meer functionaliteit. Bedien bijvoorbeeld je laptop snel en gemakkelijk door middel van het touchscreen en laat je creativiteit los.

  Onze specialist adviseert deze laptop voor: ✔ Dagelijks gebruik: deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
  ✔ Studie: verslagen uitwerken in Word en presentaties maken in Powerpoint.*
  ✔ Films en series kijken in Full HD: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series. Deze laptop wordt niet aanbevolen voor: ✖ Foto- en videobewerking: de processor is hiervoor niet snel genoeg. Wil je ook graag jouw vakantiefoto's en -video's bewerken? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i5 processor.
  ✖ Gaming: heeft niet de eigenschappen voor het spelen van de meest recente games. De HP Pavilion x360 14-dh1740nd is een degelijke basis laptop. De Intel Core i3 processor zorgt ervoor dat jouw dagelijkse taken vlot worden uitgevoerd.Laptops met de 10e generatie Intel Core processoren leren en kunnen zich aanpassen aan je computergedrag. Hierdoor werkt de computer nog sneller en vloeiender. Het 8 GB werkgeheugen is voldoende voor het dagelijks gebruik. Dankzij de SSD en processor start de laptop binnen 15 seconden op. Bovendien werkt een SSD volledig stil en is het betrouwbaarder dan een traditionele harde schijf. Een 14 inch biedt voldoende werkruimte en is klein genoeg om mee te nemen. Het Full HD scherm zorgt voor een scherpe weergave van jouw foto's en video's. * Microsoft Office (Word, Excel & PowerPoint) is niet standaard inbegrepen. Profiteer van onze Office 365 bundel en ga direct aan de slag! ℹ Goed om te weten: - Deze laptop is voorzien van Windows 10
  - Deze laptop is niet voorzien van een DVD/CD speler
  - Deze laptop is voorzien van een QWERTY toetsenbord
  - Het werkgeheugen van deze laptop is niet uitbreidbaar

  629


  Titel: HP Pavilion x360 14-dh1740nd - 2-in-1 Laptop - 14
  Prijs: € 629,00
  Productcode: 9200000120869103


   

Deze HP laptop adviseren wij voor dagelijks gebruik. Denk hierbij aan lekker internetten, e-mails schrijven of Word documentjes opstellen. Tegelijkertijd heb je dankzij het 2-in-1 design heb je nog veel meer functionaliteit. Bedien bijvoorbeeld je l....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top