Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse


 • Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse
  Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse De Tefal Easy Fry EY4018 is de gezondere oplossing voor jouw dagelijkse knapperige, gefrituurde gerechten gemaakt met een Tefal airfryer. Frituur, bak, grill en braad jouw favoriete ingrediënten met weinig tot geen olie. De '3D Air Pulse Technology' zorgt voor een cyclonische stroom van hetelucht en draagt bij aan een onweerstaanbare knapperige buitenkant en zachte binnenkant van ieder ingrediënt.

  De Tefal Easy Fry EY4018 is uitgeroepen tot Beste Koop juli 2019 door de Consumentenbond.
  Productvoordelen van deTefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse : ✅ Met deze Tefal heteluchtfriteuse kun je niet alleen frituren, maar ook grillen, bakken en braden. Zo zet je elke dag een verrassend gerecht op tafel.
  ✅ Alle los te halen onderdelen kunnen in de vaatwasmachine worden gereinigd. Dit zorgt voor nog meer gemak.
  ✅ De timer kan tot 60 minuten worden ingesteld en geeft een signaal wanneer de bereidingstijd is afgerond. ✅ De Easy Fry heeft ook auto shut-off functie.
  ✅ De temperatuur van de Tefal Easy Fry kan zeer nauwkeurig worden ingesteld tussen de 80 en 200 graden.
  ✅ De Easy Fry is handig in gebruik en heeft 8 verschillende automatische programma's.

  Een nieuwe heteluchtfriteuse om knapperige en smaakvolle gefrituurde ingrediënten te bereiden met geen of minimaal gebruik van olie*. Geniet met het grootste gemak van een grote variatie aan gerechten, dankzij de 8 automatische programma's: friet, karbonade, garnalen, cake, pizza, vis, grillen en braden. Weinig tot geen olie nodig* om al jouw favoriete gerechten te frituren, bakken, grillen en braden. Van krokante kippenkluifjes, tot chocolade-muffins en van knapperige frietjes tot heerlijke garnalenhapjes. Kies het gerecht en de Easy Fry doet de rest! Het exclusieve ontwerp van de binnenpan maakt dat de Easy Fry een compacte heteluchtfriteuse is, maar wél een XL capaciteit heeft. Daarnaast heeft de Tefal Easy Fry een modern ontwerp door de RVS behuizing en een groot digitaal bedieningspaneel. De temperatuur kan zeer nauwkeurig worden ingesteld van 80°C tot 200°C voor perfecte resultaten, iedere keer weer.
  *Voor veel bereidingen heb je geen olie nodig. Goed om te weten: ℹ De Tefal Easy Fry heeft geen warmhoudfunctie.
  Productkenmerken van de Tefal Easy Fry EY4018 Heteluchtfriteuse: Vermogen 1500 Watt Geschikt voor 1200 gram friet (tot 6 porties) Gewicht 4500 gram Met grillrooster 2 jaar garantie Vaatwasserveilig

  114,0 99


  Titel: Tefal Easy Fry EY4018 - Hetelucht friteuse
  Prijs: € 99,00
  Productcode: 9200000094761698


   

De Tefal Easy Fry EY4018 is de gezondere oplossing voor jouw dagelijkse knapperige, gefrituurde gerechten gemaakt met een Tefal airfryer. Frituur, bak, grill en braad jouw favoriete ingrediënten met weinig tot geen olie. De '3D Air Pulse Technology' ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top