Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Skinny Typehelp® model Ultraslim


 • Skinny Typehelp® model Ultraslim
  Skinny Typehelp® model Ultraslim Skinny Typehelp®, het handige typematje. Door tijdens een typecursus met de Skinny Typehelp® op je toetsenbord te oefenen kun je niet 'spieken', kun je je beter concentreren en leer je sneller blind typen. Dit siliconen typematje leg je als een tweede huid over je toetsenbord. Zonder plakmiddelen. Je haalt hem er ook zo weer af. Je hoeft de letters op je toetsenbord dan niet af te plakken, zodat andere mensen de computer waarop je oefent gewoon kunnen blijven gebruiken.
  Model ‘Ultraslim’: voor moderne laptops als Apple e.a. en losse toetsenborden met lage toetsen, waarbij - elke toets meet 1,5 x 1,5 cm en is ongeveer 1,5 mm hoog; - tussen de toetsen zit 3 mm ruimte; - vanaf de linkerzijde van toets 1 tot en met de rechterzijde van toets 0 meet 18,6 cm; - de afstand van de bovenkant van de numeriek toetsten tot en met de onderkant van de onderste rij letters meet 7 cm.
  Gebruik je een ander soort toetsenbord tijdens je typecursus? Kies dan het model ‘Desktop PC’, 'Nova voor Lenovo' of ‘Compact’.
  LET OP: de laptops Acer Chromebook, Microsoft Surface, HP Elitebook en de Apple MacBook (model najaar 2018 en later) en Air (model najaar 2018 en later) hebben elk afwijkende toetsmaten en tussenruimten tussen de toetsen. Voor deze is daarom geen model Skinny Typehelp® beschikbaar.

  16,65


  Titel: Skinny Typehelp® model Ultraslim
  Prijs: € 16,65
  Productcode: 9200000072605381


   

Skinny Typehelp®, het handige typematje. Door tijdens een typecursus met de Skinny Typehelp® op je toetsenbord te oefenen kun je niet 'spieken', kun je je beter concentreren en leer je sneller blind typen. Dit siliconen typematje leg je als een twee....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top