Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

iCall - Cover voor Kobo Clara HD - Rosé goud • iCall - Cover voor Kobo Clara HD - Rosé goud

  iCall - Cover voor Kobo Clara HD - Rosé goud Bescherm je Kobo Clara HD met het leren hoesje van iCall. Een e-reader kost al snel honderd euro en het is dus erg belangrijk om het op de juiste manier te beschermen. Het leren hoesje van iCall is op maat gemaakt, biedt propere bescherming en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij te verkrijgen in verschillende kleuren! Bekijk hieronder de voordelen van het leren hoesje van iCall:

  Propere bescherming
  Deze hoes is aan de binnenkant voorzien van een leren frame. Hierin kan de e-reader gemakkelijk vastgeklemd worden. Door het materiaal van het frame is het niet mogelijk dat de e-reader uit de case valt.

  Magnetische sluiting
  De hoes beschikt over een magnetische sluiting waarmee de hoes gemakkelijk gesloten en geopend kan worden. Hierdoor blijft de hoes voor je e-reader altijd gesloten waardoor ook de voorkant van je e-reader beschermd is.

  Optimaal gebruiksgemak
  De hoes is speciaal ontworpen voor de Kobo Clara HD. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je e-reader.

  Opslag voor de styluspen
  Gebruik je een styluspen en weet je nooit waar je deze moet laten? Met het hoesje van iCall kan je je styluspen altijd gemakkelijk opbergen in de lus naast het hoesje. Zo zal je de styluspen ook niet meer kwijtraken en heb je hem altijd in de buurt van je e-reader.

  Een kwalitatief hoesje
  Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.

  Kenmerken iCall hoes
  • Geschikt voor de Kobo Clara HD (6 inch – 2016)
  • Biedt propere bescherming
  • Voorzien van alle noodzakelijke openingen
  • Opslag voor de styluspen
  • Magnetische sluiting
  • Kwalitatief en innovatief hoesje

  14,95


  Titel: iCall - Cover voor Kobo Clara HD - Rosé goud
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000117113494


   

Bescherm je Kobo Clara HD met het leren hoesje van iCall. Een e-reader kost al snel honderd euro en het is dus erg belangrijk om het op de juiste manier te beschermen. Het leren hoesje van iCall is op maat gemaakt, biedt propere bescherming en is ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top