Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Kobo Clara HD Cover - Hoes Lederen Book Case - iCa


 • Kobo Clara HD Cover - Hoes Lederen Book Case - iCa
  Kobo Clara HD Cover - Hoes Lederen Book Case - iCa Bescherm je Kobo Clara HD met het leren hoesje van iCall. Een e-reader kost al snel honderd euro en het is dus erg belangrijk om het op de juiste manier te beschermen. Het leren hoesje van iCall is op maat gemaakt, biedt propere bescherming en is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij te verkrijgen in verschillende kleuren! Bekijk hieronder de voordelen van het leren hoesje van iCall:

  Propere bescherming
  Deze hoes is aan de binnenkant voorzien van een leren frame. Hierin kan de e-reader gemakkelijk vastgeklemd worden. Door het materiaal van het frame is het niet mogelijk dat de e-reader uit de case valt.

  Magnetische sluiting
  De hoes beschikt over een magnetische sluiting waarmee de hoes gemakkelijk gesloten en geopend kan worden. Hierdoor blijft de hoes voor je e-reader altijd gesloten waardoor ook de voorkant van je e-reader beschermd is.

  Optimaal gebruiksgemak
  De hoes is speciaal ontworpen voor de Kobo Clara HD. Doordat de hoes voorzien is van alle noodzakelijke openingen, is het heel gemakkelijk om het hoesje in gebruik te nemen. Het is dus niet meer nodig om je hoes steeds te verwijderen zodra je gebruik wilt maken van de openingen van je e-reader.

  Opslag voor de styluspen
  Gebruik je een styluspen en weet je nooit waar je deze moet laten? Met het hoesje van iCall kan je je styluspen altijd gemakkelijk opbergen in de lus naast het hoesje. Zo zal je de styluspen ook niet meer kwijtraken en heb je hem altijd in de buurt van je e-reader.

  Een kwalitatief hoesje
  Bij het voelen, optillen en gebruiken van het hoesje wordt meteen al duidelijk dat voor de productie van het hoesje materialen gebruikt zijn van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u een innovatief en kwalitatief hoesje ontvangt.

  Kenmerken iCall hoes
  • Geschikt voor de Kobo Clara HD (6 inch – 2016)
  • Biedt propere bescherming
  • Voorzien van alle noodzakelijke openingen
  • Opslag voor de styluspen
  • Magnetische sluiting
  • Kwalitatief en innovatief hoesje

  14,95


  Titel: Kobo Clara HD Cover - Hoes Lederen Book Case - iCa
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000117113494


     





Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top