Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Douchekop met Slang LEHMANN ® Premium Handdouche 5 • Douchekop met Slang LEHMANN ® Premium Handdouche 5 Straalsoorten Zilver 10cm Rond + 150 cm Slang - Chroom Doucheset - Douchekop met Slang en Wandhouder - Handdouche - Hand douche - Hoofddouche - Goed

  Douchekop met Slang LEHMANN ® Premium Handdouche 5 ✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Handdouche en doucheslang van LEHMANN® voor bad- en douchekraan. Bij de aankoop van deze handige doucheset heb je gelijk een handdouche en een doucheslang in één. Dit product van topkwaliteit is van een merk dat wereldwijd zijn sporen heeft verdiend. De lengte en de flexibiliteit van de doucheslang zorgen voor praktisch gebruik in elke badkamer.
  Kenmerken
  ✅ Universele aansluiting
  ✅ Flexibele slang van ruime lengte (150 cm)
  ✅ Douchekop met vijf standen
  ✅ Uitstekende kwaliteit

  Voordelen Zowel de handdouche als de doucheslang zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast ziet deze doucheset er bijzonder fraai uit en past het in elke badkamer. Douchen met deze doucheslang en handdouche betekent comfortabel douchen. De flexibele doucheslang is maar liefst 150 centimeter lang en kan zowel op de badkraan als op de douchekraan worden aangesloten. De handdouche is instelbaar in vijf verschillende standen.
  Praktische tips
  Maak de douchekop en doucheslang regelmatig schoon om kalkaanslag geen kans te geven.
  Draai de doucheslang aan beide uiteinden goed aan om lekken op deze kritische plaatsen te voorkomen.

  Hoe te gebruiken?

  Haal de LEHMANN ® doucheslang en douchekop uit de verpakking en verwijder eventuele resten van de verpakking die zijn achtergebleven. Sluit de doucheslang als eerste aan op de bad –of douchekraan en als laatste op de handdouche. Zorg ervoor dat de schroefdraad altijd recht wordt geplaatst op de kraan en handdouche. Draai strak aan om lekken te voorkomen.

  24,12


  Titel: Douchekop met Slang LEHMANN ® Premium Handdouche 5
  Prijs: € 24,12
  Productcode: 9200000112279287


   

✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Handdouche en doucheslang van LEHMANN® voor bad- en douchekraan. Bij de aankoop van deze handige doucheset heb je gelijk een handdouche en een doucheslang in één. Dit product van topkwaliteit is van een merk dat wereldwijd zi....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top