Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger


 • Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger
  Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger Schoonmaken wordt dankzij de Tristar SZ-1980 minder gedoe. Deze draadloze stofzuiger kan worden omgezet in een handstofzuiger door simpelweg de stick uit te wisselen. De zuigkracht zorgt ervoor dat alle stof en deeltjes worden gereinigd. Na het schoonmaken hang je de snoerloze stofzuiger aan het opslagstation zodat deze klaar is voor de volgende schoonmaakuitdagingen.
  Voordelen van de Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger: ✅ Geschikt voor het verwijderen van dierenharen
  ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger
  ✅ Heeft LED-verlichting op de zuigmond zodat je geen stofje mist
  ✅ Twee standen voor zuigkracht: laag (30 minuten stofzuigen) en hoog (25 minuten stofzuigen)
  Goed om te weten: ℹ De zuigkracht van deze steelstofzuiger is niet vergelijkbaar met die van een normale sledestofzuiger. Daarom is deze steelstofzuiger vooral geschikt als snoerloze stofzuiger naast een sledestofzuiger, niet als vervanger
  ℹ De borstel voor dierenharen dien je na een stofzuigbeurt schoon- en vrij te maken van haren
  ℹ De werktijd van deze steelstofzuiger is gemeten op de laagste zuigstand. Een hogere zuigstand verkort de accuduur
  ℹ Met een geluid van 75 decibel is de Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger
  De Tristar SZ-1980 wordt standaard geleverd met: Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen Extra plumeau voor het stofzuigen van plinten, kasten en kwetsbare items Adapter en oplaadstation Veelzijdige steelstofzuiger en handheld De Tristar steelstofzuiger wordt compleet geleverd met een lange steel en twee reinigingskoppen. Een grote voor grotere oppervlakken zoals je vloer en trappen. De kleine reinigingskop is perfect voor moeilijk bereikbare plekken en bekleding. Combineer de lange steel en de grote kop voor het reinigen van vloeren en de kleinere kop voor het reinigen van het plafond. Als u de stick verwijdert en de kleine reinigingskop bevestigt, heeft u een kant-en-klare handheld.
  Gemakkelijk leegmaken Het ruime stofvak met een inhoud van 1 liter kan eenvoudig worden geleegd door het boven een bak te houden en op de ontgrendelknop te drukken. Al het stof valt rechtstreeks in de bak zonder iets aan te raken. Het verwijderbare HEPA-filter kan eenvoudig worden verwijderd en gereinigd, zodat het heruitzenden van stof tot een minimum wordt beperkt.
  Draadloze batterij De Tristar steelstofzuiger heeft een krachtige accu die tot 30 minuten meegaat. Kies een van de twee zuigstanden hoog of laag en je reinigt ongeveer 25 of 30 minuten. De accu is eenvoudig uit de stofzuiger te verwijderen waardoor je de stofzuiger niet bij een stopcontact hoeft op te bergen.

  99,99 84,95


  Titel: Tristar SZ-1980 - Steelstofzuiger
  Prijs: € 84,95
  Productcode: 9200000090532880


   

Schoonmaken wordt dankzij de Tristar SZ-1980 minder gedoe. Deze draadloze stofzuiger kan worden omgezet in een handstofzuiger door simpelweg de stick uit te wisselen. De zuigkracht zorgt ervoor dat alle stof en deeltjes worden gereinigd. Na het schoo....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top