Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

GreenPan Mayflower Keramische Pannenset - 5-Delig


 • GreenPan Mayflower Keramische Pannenset - 5-Delig
  GreenPan Mayflower Keramische Pannenset - 5-Delig Met de GreenPan Mayflower Keramische Pannenset - 5-Delig + 5 Accessoires bereid je lekkere en gezonde gerechten op alle vuren, ook inductie. Een echte aanwinst voor je keuken! De potten en pannen hebben een gezonde Thermolon™ Infinity keramische anti-aanbaklaag die zorgt voor perfecte bakresultaten. Na het koken zijn deze potten en pannen bovendien in een handomdraai weer schoon!

  De GreenPan Mayflower Keramische Pannenset bevat: ✅ Koekenpan 28 cm
  ✅ Kookpan 18 cm
  ✅ Kookpan 20 cm
  ✅ Kookpan 24 cm
  ✅ Steelpan 16 cm
  ✅ Vergiet
  ✅ Spatel
  ✅ Pastalepel
  ✅ Opscheplepel
  ✅ Opscheplepel met gleuven

  GreenPan Mayflower Keramische Pannenset - 5 delig + 5 accessoires ✅ Gezonde en veilige anti-aanbaklaag
  ✅ Extra duurzaam bakoppervlak, bestand tegen metalen spatels
  ✅ Energiebesparende bodem
  ✅ Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
  ✅ Ergonomische houten handgrepen
  ✅ Makkelijk schoon te maken dankzij de keramische anti-aanbaklaag

  Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag
  Deze keramische anti-aanbaklaag is gemaakt van natuurlijke materialen en bevat géén schadelijke stoffen zoals PFOA, PFAS, lood of cadmium. Zo ben je zeker dat je gezond en veilig kookt! De anti-aanbaklaag werd bovendien versterkt met diamant waardoor ze tegen een stootje kan.

  GreenPan; Duurzaam & Milieuvriendelijk GreenPan is het merk voor iedereen die écht gezond wil koken! Alle potten en pannen hebben een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevat geen PFOA, lood of cadmium. GreenPan gaat echter nog een stapje verder en gebruikt ook géén PFAS. Iets wat de meeste merken van antikleefpannen wél nog steeds doen. Met de keramische antikleeflaag van GreenPan ben je dus zeker dat er geen toxische stoffen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag kookt op hoge temperaturen.

  Is de antikleeflaag van GreenPan volkomen veilig voor mijn gezondheid?
  ✅ Ja, GreenPan is hét gezonde keukenmerk bij uitstek! De antikleeflaag van GreenPan bevat géén schadelijke chemische stoffen (geen PFOA, PFAS, lood of cadmium) en is gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals zand. Je bent dus zeker dat er geen schadelijke dampen kunnen vrijkomen, zelfs als je graag bakt op zeer hoge temperaturen. De antikleeflaag kan temperaturen aan tot 450°C en zal nooit afbladderen. Zo helpt GreenPan je veilig én gezond koken.

  Zijn de pannen van GreenPan milieuvriendelijk?
  ✅ Absoluut! Alle GreenPan producten worden geproduceerd met respect voor het milieu. Het gebruik van natuurlijke grondstoffen speelt daarbij een belangrijke rol: geen schadelijke chemicaliën die terechtkomen in de natuur en in onze voedselketen. Bovendien wordt bij de productie van de Thermolon™ keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uitgestoten dan bij de productie van traditionele antikleeflagen. Kies je voor GreenPan, dan maak je een bewuste keuze.

  Tips van onze GreenPan Specialist:
  ❕ Was GreenPan pannen af als ze zijn afgekoeld. Gebruik hier warmwater voor met afwasmiddel. Zo blijft de keramische laag in topconditie.
  ❕ Gebruik geen schuurspons of schurende reinigingsmiddelen. Een zachte spons of doek is meer dan genoeg om de pan te reinigen.
  ❕ De pannen van GreenPan mogen in de vaatwasser, maar afwassen met de hand zorgt voor het optimaal behouden van de keramische antikleeflaag.

  Over GreenPan GreenPan ontwikkelde 11 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ antikleeflaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!

  229,0 184


  Titel: GreenPan Mayflower Keramische Pannenset - 5-Delig
  Prijs: € 184,00
  Productcode: 9200000100720386


   

Met de GreenPan Mayflower Keramische Pannenset - 5-Delig + 5 Accessoires bereid je lekkere en gezonde gerechten op alle vuren, ook inductie. Een echte aanwinst voor je keuken! De potten en pannen hebben een gezonde Thermolon™ Infinity keramische anti....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top