Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Peter Evers Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Alecto BW-500 Flessenwarmer - Zeer snelle opwarmin


 • Alecto BW-500 Flessenwarmer - Zeer snelle opwarmin
  Alecto BW-500 Flessenwarmer - Zeer snelle opwarmin Flessenwarmer, verwarmt snel en gelijkmatig
  Alecto Baby BW-500 Flessenwarmer
  Zeer snelle opwarming (vermogen 500W)
  Geleidelijke en gelijkmatige opwarming van babyvoeding en (moeder)melk
  Verkrijgbaar in de kleur wit
  Wat is de BW-500 flessenwarmer?
  Het is heerlijk om te zien hoe je kleintje zijn of haar fles tot de laatste druppel leegdrinkt. De oogjes genietend dicht, of juist vol interesse op jouw gezicht gericht.
  Hoe klein baby’s ook zijn, ze kunnen al met veel enthousiasme het signaal ‘honger!’ afgeven. Dan wil je graag snel en veilig een fles of potje verwarmen. Met deze flessenwarmer breng je babyvoeding, (moeder)melk en potjes binnen een aantal minuten gelijkmatig op de juiste temperatuur.
  Hoe werkt deze flessenwarmer?
  Bij Alecto Baby weten we veel over de verzorging van baby’s en wensen van jonge ouders. We ontwikkelen onze producten om je veilig, makkelijk en snel te ondersteunen. Deze flessenwarmer heeft bijvoorbeeld niets anders nodig dan een beetje kraanwater en wat stroom om een flesje of potje te verwarmen. Ben je het water op een druk moment vergeten, of is het niet voldoende? Dan doet de droogkookbeveiliging z’n werk. Zo kan er niks misgaan.
  Voor het opwarmen van een potje zet je de flessenwarmer op stand drie. Wil je melk opwarmen, dan kun je alle drie de standen gebruiken:

  Stand 1: het opwarmen gaat geleidelijk. Dit is ook de warmhoud-stand, voor als je het flesje niet meteen aan de baby geeft.
  Stand 2: het opwarmen gaat ongeveer twee keer zo snel dan op stand 1.
  Stand 3: deze kun je gebruiken als je haast hebt om het flesje warm te krijgen. Het water waarin je de fles verwarmt wordt bij deze stand echt heet, dus pas op met spetters als je het flesje uit de flessenwarmer pakt.

  Wat is belangrijk bij een flessenwarmer?
  Kies altijd een flessenwarmer die de melk of voeding geleidelijk en gelijkmatig verwarmd. Je wilt niet dat het ene hapje lauw is en het andere heet. Deze flessenwarmer zorgt voor een prachtig gelijkmatige opwarming en is nog snel ook. Nog een aantal andere voordelen van deze flessenwarmer:

  Door de snelle verwarming blijven vitaminen en voedingstoffen behouden.
  De flessenwarmer kan nooit droogkoken, dankzij de beveiliging.
  Is het flesje klaar, maar heeft de kleine eerst een schone luier nodig? Met de warmhoudfunctie blijft de melk/voeding lekker op temperatuur.
  Het reservoir is ruim genoeg voor flessen en potjes in allerlei formaten.

  Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze flessenwarmer. Onze artikelen komen regelmatig als beste uit de (onafhankelijke) test. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht product van hoge kwaliteit.
  Wat zit er in de doos?

  Flessenwarmer

  Handleiding NL / FR / DE / GB / IT

  19,99


  Titel: Alecto BW-500 Flessenwarmer - Zeer snelle opwarmin
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000097951705


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top