0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Inventum HN197V - Elektrische onderdeken - Aparte • Inventum HN197V - Elektrische onderdeken - Aparte voetenzone - 1 persoons - 160x80 cm - Anti allergie - Antibacterieel - Fleece - Wit

  Inventum HN197V - Elektrische onderdeken - Aparte De Inventum HN197V 1-persoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd bed kruipt. De deken heeft 9 warmtestanden en is verdeeld in 2 zones: een lichaamsgedeelte en een voetengedeelte. Per zone kun je een aparte warmtestand kiezen. Wil je extra snel een warm bed? Met de turbostand is je bed in 15 minuten heerlijk warm.

  Over hygiëne hoef je je ook geen zorgen te maken. Deze warmtedeken is voorzien van een antibacteriële coating en is wasbaar in de wasmachine op 30°C. Als je regelmatig de speciale anti-allergie stand gebruikt blijft je deken ook huisstofmijt vrij.

  Door middel van de eco-control kun je het energieverbruik van de elektrische deken aflezen in kWh. De schakelaar heeft een verlicht display en kun je van de deken afhalen. Productvoordelen van de Inventum HN197V elektrische deken Onderdeken van extra dikke katoen en fleece 1-persoons: 160 x 80 cm 9 warmtestanden per zone Apart in te stellen voetenzone Turbostand voor snelle opwarming Anti-allergie functie Antibacteriële coating Automatische uitschakeling instelbaar tot 12 uur Oververhittingsbeveiliging Verlichte schakelaar Wasbaar op 30°C ± 230 cm afkoppelbaar snoer ISS, Kema Keur en Öko-Tex 100 5 jaar Inventum garantie Apart in te stellen voetenzone Met deze Inventum elektrische onderdeken met apart instelbare voetenwarmte heb je nooit meer koude voeten in bed. Je kunt ervoor kiezen om de hele deken te verwarmen of alleen het voetengedeelte. Turbostand voor snelle opwarming Warm je elektrische onderdeken extra snel op met de turbostand. In 15 minuten heb je een heerlijk warm bed. Anti-allergie functie Om allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt te voorkomen is deze deken voorzien van een anti-allergie functie. In dit 12 uur durende proces droogt je matras en bed goed op en wordt mijtvrij gemaakt. Tegelijkertijd blijft je bed ook schimmelvrij. Gebruik de anti-allergie functie regelmatig voor het beste resultaat.
  Anti-bacteriële coating Deze Inventum deken heeft een anti-bacteriële coating met zilverionen in de stof aan de bovenzijde. Dat gaat de vorming van bacteriën tegen. Je kunt deze deken ook wassen op 30°C. Zo blijft je deken extra hygiënisch en fris. Uitwasbaar in de wasmachine Was je Inventum elektrische deken maximaal 1 à 2 keer per jaar op maximaal 30°C. Door te vaak wassen kan de deken slijten en beschadigen.
  Let op: je mag de deken nooit uitwringen of centrifugeren. Druk het water er na het wassen voorzichtig uit. Laat de deken liggend drogen. Kijk in de handleiding van jouw elektrische deken voor alle wasinstructies. Hoe gebruik je de elektrische deken Zet de elektrische onderdeken ongeveer 30 minuten voordat je naar bed gaat aan, op de hoogste stand. Leg dekbed of dekens er overheen om de warmte vast te houden. Je kunt de elektrische deken uitzetten als je naar bed gaat of de hele nacht aanhouden in een lagere stand. Oververhittingsbeveiliging Het ingebouwde veiligheidssysteem met sensortechnologie zorgt ervoor dat de elektrische deken automatisch uitschakelt als deze te heet wordt. Keurmerken ISS, KEMA-keur en Öko-Tex 100 Inventum Safety System (ISS): Bij een storing schakelt het veiligheidssysteem de deken automatisch uit. KEMA-keur: De deken voldoet aan de gestelde veiligheidseisen van DEKRA SE (voorheen KEMA). Öko-Tex 100: Er is getest op stoffen in de deken die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Deze deken voldoet aan de hoge eisen van de OekoTex-standaard 100. Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

  72,99 72,99


  Titel: Inventum HN197V - Elektrische onderdeken - Aparte
  Prijs: € 72,99
  Productcode: 9200000008138180


   

De Inventum HN197V 1-persoons elektrische onderdeken zorgt dat je elke avond in een behaaglijk voorverwarmd bed kruipt. De deken heeft 9 warmtestanden en is verdeeld in 2 zones: een lichaamsgedeelte en een voetengedeelte. Per zone kun je een aparte w....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top