Peter Evers Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kafa Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 6021


 • LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 6021
  LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 6021 Red de hamburgers! Het reclamebord van het hamburgerrestaurant van LEGO® City staat in brand en de eigenaar roept jouw hulp in. Doe je zuurstoftank om, spring in de brandweerauto en ga op weg naar het restaurant, terwijl je collega alvast op haar motor vooruitgaat. Richt de spuit als je aankomt en begin met het blussen van de brand. Lukt het je het vuur te doven voordat het restaurant vlam vat? Vergeet niet om ook de brand in de vuilnisbak te blussen! Eigenschappen:Inclusief 3 LEGO® City minifiguren: 2 brandweerlieden en een hamburgerbakker.De set bestaat uit een brandweerauto met een cabine met ruimte voor een minifiguur, een draaiende achterkant en een spuit die kan worden gericht met 'waterstraalfunctie' die nieuw is vanaf januari 2019 en 2 opbergvakken, plus een motor.Bevat ook een hamburgerrestaurant met reclamebord, een loket met schuifraam en een vuilnisbak.Accessoire-elementen: een brandweerbijl die nieuw is vanaf januari 2019, 2 helmen met vizier dat open kan, een zuurstoftank, een vuilnisbak, een motorhelm, een kleine brandblusser en 5 bouwbare vuurelementen.Zet een of meer vlammen op het reclamebord van het hamburgerrestaurant en de vuilnisbak omhoog om een klein brandje of een razende vuurzee te blussen!Draai de achterkant van de brandweerauto en knijp in de balg van de waterspuit om de waterelementen te lanceren en de vlammen omver te schieten.Het hamburgerrestaurant met bord is ca. 17 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.De brandweerauto met ingeklapte waterspuit is ca. 8 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed.

  22,99


  Titel: LEGO City Brand bij het Hamburgerrestaurant - 6021
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 9200000098526641


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top