Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198


 • LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198
  LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198 Bereid de LEGO City 60198 Vrachttrein voor op een dag boordevol actie! Gebruik de vorkheftruck om de containers te laden en til ze daarna op de wagon met de kraan. Bevestig alle wagons aan de locomotief, klim in de cabine, blaas op de fluit en ga op pad! Lever de goederen op tijd en houd LEGO City draaiende! Eigenschappen:Inclusief 6 LEGO minifiguren: 4 treinmedewerkers, een beveiligingsmedewerker en een boef.De set bestaat uit een gemotoriseerde locomotief met afstandsbediening via Bluetooth (10 snelheden), een stroomafnemer op het te openen dak en een cabine met een bedieningspaneel voor de machinist.Ook inclusief een wagon voor boomstammen, een kraanwagon met een draaibare en uitschuifbare arm en een containerwagon met 2 containers met laadhaken op het dak en ruimte voor pallets.Met een controlecentrum met een ladder en signaallampen, een ovale baan met 16 gebogen railelementen, 16 rechte railelementen en een wissel met hendel, een geldtransporttruck met te openen deuren en een werkende vorkheftruck met een te openen rolkooi.Accessoires: een moersleutel, 12 goudstaafelementen, 4 bankbiljetten, 2 bouwbare pallets, 3 boomstammen en een sneeuwscooter.Maak het dak open om de locomotief vol coole details te bekijken.Bestuur de goederentrein met de afstandsbediening via Bluetooth (10 snelheden).Til de boomstammen op en laad ze op de speciale wagon met de draaibare hefarm en haak van de kraan.Druk op de hendel om de wissel te bedienen en de trein naar een ander spoor te leiden zodat hij kan worden geladen of gelost.Laad met de heftruck de pallets in de containers en til de containers daarna op de containerwagon met de kraan.Leg de rails op verschillende manieren neer zodat je overal in de stad spullen kunt laden of lossen.Dit product werkt op 10 AAA batterijen (niet bijgeleverd).De meegeleverde Bluetooth-afstandsbediening is niet compatibel met oudere LEGO treinsets met infrarood-afstandsbediening.De Vrachttrein is in totaal ca. 11 cm hoog, 82 cm lang en 6 cm breed.De locomotief is ca. 11 cm hoog, 27 cm lang en 6 cm breed.De wagon voor boomstammen is ca. 5 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed.De kraanwagon is ca. 10 cm hoog, 22 cm lang en 5 cm breed.De containerwagon is ca. 9 cm hoog, 18 cm lang en 5 cm breed.De gepantserde vrachtwagen is ca. 6 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed.Het controlecentrum is ca. 21 cm hoog, 8 cm breed en 12 cm diep.De vorkheftruck is ca. 7 cm hoog, 5 cm breed en 12 cm diep.

  139


  Titel: LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000091824237


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top