Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Panasonic Lumix DMC-FT30 - Zwart


 • Panasonic Lumix DMC-FT30 - Zwart
  Panasonic Lumix DMC-FT30 - Zwart De Panasonic LUMIX DMC-FT30 is een compactcamera geschikt voor natuur- en stadsfotografie. De camera is heeft een sterke constructie en is daardoor waterdicht, schok- en vorstbestendig. Ook is het mogelijk om te filmen in HD kwaliteit in MP4-formaat.

  Sportieve, stijlvolle en sterke camera
  De LUMIX DMC-FT30 biedt extra sterkte door de waterdichte prestaties uit te breiden tot 8 m. Er zijn verschillende speciale modi zoals Time Lapse Shot en Creative Panorama, en een groot aantal aantrekkelijke filtereffecten toegevoegd voor een betere ervaring.

  220 MB ingebouwd geheugen
  Het ingebouwde geheugen van 220 MB biedt extra opslag voor maximaal 34 foto's als de geheugenkaart vol is.

  Mooie onderwateropnames
  De rode kleurenreproductie van de geavanceerde onderwatermodus compenseert de rode kleur die gemakkelijk verloren gaat bij fotograferen onder water, om de onderwateropnames er natuurlijker uit te laten zien. In het menu kan je ook eenvoudig en snel de standen Sport, Sneeuw en Strand & Surf selecteren.

  MEGA O.I.S. (optische beeldstabilisator)
  De MEGA O.I.S. (optische beeldstabilisator) compenseert onscherpte als gevolg van het bewegen van de handen. Zelfs kleine handbewegingen worden waargenomen met een samplefrequentie van 4000 maal per seconden en gecompenseerd voor scherpe en duidelijke beelden.

  Creative Panorama
  Met de functie Creative Panorama kan een horizontaal/verticaal panoramisch beeld worden gemaakt met opeenvolgende opnamen die worden genomen door de vorige foto te overlappen en met 18 filtereffecten van de Creative Control.

  Creative Control / Creative Retouch
  Creative Control (in de opnamestand) en Creative Retouch (in de afspeelstand) bied je de mogelijkheid om gewone situaties om te zetten naar heel bijzondere scènes.

  MP4 HD video-opname
  Je kan dynamische HD-video's opnemen in 1280 x 720p in MP4-formaat. Het opnemen van video's kan worden gestart met een druk op een aparte filmknop, wat handig is als je direct wil schakelen tussen fotograferen en filmen.

  Torch Light
  Torch light maakt prachtige films zelfs in schemerige onderwateromgevingen of 's nachts. Het is ook mogelijk om alleen licht in te schakelen om een onderwerp te verlichten als de camerafunctie niet actief is.

  Time Lapse Shot
  De camera legt stilstaande beelden vast van onderwerpen zoals bloeiende bloemen of voorbijtrekkende wolken. De serie afbeeldingen kan in de camera gecombineerd worden tot een tijdvertragingsvideo.

  135


  Titel: Panasonic Lumix DMC-FT30 - Zwart
  Prijs: € 135,00
  Productcode: 9200000039562893


   

De Panasonic LUMIX DMC-FT30 is een compactcamera geschikt voor natuur- en stadsfotografie. De camera is heeft een sterke constructie en is daardoor waterdicht, schok- en vorstbestendig. Ook is het mogelijk om te filmen in HD kwaliteit in MP4-formaat.....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top