Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

NBA 2K21 - Mamba Forever Edition - PS4


 • NBA 2K21 - Mamba Forever Edition - PS4
  NBA 2K21 - Mamba Forever Edition - PS4 Dit is NBA 2K21: Mamba Forever Edition op de Playstation 4 (PS4). NBA 2K21 is de nieuwste titel van de wereldberoemde en razend populaire reeks van NBA 2K, en weet als geen ander een sportieve videogame-ervaring voor te creëren. Over het spel:
  NBA 2K21 biedt dankzij de aanzienlijke verbeteringen op de baanbrekende graphics en gameplay een unieke en meeslepende ervaring voor alle liefhebbers van de omvangrijke NBA-cultuur, en bevat naast de competitieve en online community-onderdelen ook verschillende, diepgaande game typen waar je alles op het spel kunt zetten.

  Let op:
  Zowel de Playstation 4 (PS4) als Xbox One versies zijn te spelen op de next-gen consoles maar dit betreft een andere versie dan de specifieke versie voor Plastation 5 (PS5) en Xbox Series X. Dat zijn namelijk andere games die van de grond af zijn gemaakt voor de next-gen consoles en gebruik maken van alle grafische mogelijkheden. De PS5 en Xbox X versies zijn overigens niet speelbaar op de PS4 en Xbox One. Inhoud Mamba Forever Edition: 200K Virtual Currency 5K MyTEAM Points 60 MyCAREER Skill Boosts 10 MyTEAM Promo Packs (delivered one per week) Sapphire Damian Lillard and Zion Williamson MyTEAM cards Ruby MyTEAM card MyPLAYER Shoe Collection MyPLAYER backpack Kobe Bryant Digital Collection: ○ 5 MyPLAYER Shoes ○ 3 MyPLAYER jerseys ○ Black Mamba MyPLAYER kit ○ Rookie Lakers MyTEAM jerseys ○ Black Mamba custom MyTEAM jerseys ○ Sapphire Kobe MyTEAM card (evos to Ruby) ○ 5 MyTEAM shoes

  99,99


  Titel: NBA 2K21 - Mamba Forever Edition - PS4
  Prijs: € 99,99
  Productcode: 9300000005480775


   

Dit is NBA 2K21: Mamba Forever Edition op de Playstation 4 (PS4). NBA 2K21 is de nieuwste titel van de wereldberoemde en razend populaire reeks van NBA 2K, en weet als geen ander een sportieve videogame-ervaring voor te creëren. Over het spel:
NB....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top