AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Tefal Comfort Grip Pannenkoekenpan - Voor alle war


 • Tefal Comfort Grip Pannenkoekenpan - Voor alle war
  Tefal Comfort Grip Pannenkoekenpan - Voor alle war Met de Tefal Luminens pannenkoekenpan bak jij vanaf nu de lekkerste pannenkoeken. Door de super sterke Tefal Intensy anti-aanbaklaag wordt het wel heel moeilijk om pannenkoeken te laten aanbranden. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie.

  De pannenkoekenpan heeft een lage rand waardoor je makkelijk pannenkoeken kunt omdraaien en ze ook makkelijk kunt serveren. De pan is makkelijk schoon te maken door de anti-aanbaklaag en de Thermo-Spot verzekert je van perfect bereide, smaakvolle maaltijden waarvan de structuur, kleur en voedingswaarden behouden blijven.  Productvoordelen:
  De anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de pannenkoeken niet blijven plakken en dat je dan pan goed kunt schoonmaken.
  De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.
  De rode Tefal Thermo-Spot geeft aan wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt.

  Kenmerken van de Tefal Luminens pannenkoekenpan:
  Diameter pan: 25cm
  Lage rand voor gebruikersgemak
  Makkelijk te reinigen
  Anti-aanbaklaag
  Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie

  Tefal: Duurzame & mileuvriendelijke pannen
  Is de Tefal anti-aanbaklaag volkomen veilig voor mijn gezondheid?
  Ja, absoluut 100% veilig! De Tefal anti-aanbaklaag is een volkomen inert materiaal die geen reactie teweeg brengt in contact met voedingsmiddelen, water of huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Mocht er per ongeluk een deeltje van de anti-aanbaklaag loslaten en met het voedsel naar binnen gaan, dan is het absoluut niet gevaarlijk en veroorzaakt dan ook geen enkel gezondheidsrisico. Dit wordt bevestigd door diverse onafhankelijke laboratoria.

  Worden de Tefal pannen milieuvriendelijk geproduceerd?
  Ja. Alle Tefal pannen worden milieuvriendelijk geproduceerd waarbij geen PFOA, lood of cadmium worden gebruikt. Het groene milieulogo op alle Tefal producten garandeert dan ook dat deze volkomen veilig zijn, zowel voor de gebruiker als voor het milieu.

  Onderhoudstips van onze Tefal specialist:
  Zelfs indien het product vaatwasser bestendig is, raden wij aan het met de hand af te wassen en grondig af te drogen na het reinigen om matte vlekken te voorkomen.
  Het meeste metalen keukengerei mag worden gebruikt, met uitzondering van messen en gardes. Je moet echter wel voorzichtig te werk gaan als je metalen keukengerei gebruikt. Vermijd het gebruik van scherp keukengerei en snijdt niet direct in de pan zodat er krassen in de anti-aanbaklaag ontstaan. Krassen worden namelijk niet gedekt binnen de garantie.
  Als er voedsel aanbrandt, vul de pan dan met warm water en laat een uur inweken alvorens je deze schoonmaakt. Behandel hierna de anti-aanbaklaag door een beetje olie over de anti-aanbaklaag te smeren met keukenpapier.

  26,95


  Titel: Tefal Comfort Grip Pannenkoekenpan - Voor alle war
  Prijs: € 26,95
  Productcode: 9200000087799166


   

Met de Tefal Luminens pannenkoekenpan bak jij vanaf nu de lekkerste pannenkoeken. Door de super sterke Tefal Intensy anti-aanbaklaag wordt het wel heel moeilijk om pannenkoeken te laten aanbranden. De pannenkoekenpan is geschikt voor alle warmtebronn....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top