Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Nintendo Switch Case - Premium opberghoes met extr


 • Nintendo Switch Case - Premium opberghoes met extr
  Nintendo Switch Case - Premium opberghoes met extr Je wilt natuurlijk dat je Nintendo Switch overal beschermd is. Met deze Nintendo Switch Premium Case is dat zeker het geval! Of je nou op vakantie bent, op een saaie verjaardag zit of gewoon thuis op de bank ligt, je console en accessoires zijn altijd maximaal beschermd.

  Je wilt je nieuwe Nintendo Switch natuurlijk zo lang mogelijk mooi en krasvrij houden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus je wilt alles doen om je console optimaal te beschermen. Met deze sterke en stoere beschermhoes beperk je de kans op krassen en andere beschadigingen tot een minimum, zodat jouw Nintendo Switch net zo mooi blijft als toen hij net uit de verpakking kwam.
  Veel ruimte
  Het scherm van je Nintendo Switch past perfect in deze case en met de rits sluit je ‘m makkelijk en snel af en voorkom je dat er stof of ander vuil bijkomt. Naast het scherm van je Nintendo Switch, is er in de beschermhoes ook ruimte voor acht game cards en vier micro SD-kaartjes. Zo kun je alle belangrijke spulletjes bij elkaar in één handige case bewaren, waarmee je direct je Nintendo Switch optimaal beschermt.
  Hoogwaardig materiaal
  Door het hoogwaardige materiaal met de perfect sluitende rits is je console beschermd tegen water, stoten en vallen.

  Details
  Wat deze case anders maakt zijn de details. De case is bijvoorbeeld precies zo uitgesneden dat er iets meer ruimte is voor de joycon knuppeltjes. Zo komen de joycons nooit onder druk te staan en zullen zij niet beschadigen. Verder zitten er in deze case aparte vakjes voor SD-kaarten of andere geheugenkaartjes. Ook is er speciaal ruimte gemaakt voor je oplaadkabel, oordopjes en andere accessoires.
  Voordelen:
  ✅Goede bescherming (tegen water, stoten en vallen)
  ✅Ruimte voor assecoires
  ✅Hoogwaardig materiaal
  Productspecificaties:
  - Product: Nintendo switch case
  - Afmetingen: B 26 x L 13 x H 4 cm
  - Kleur: Zwart

  13,35


  Titel: Nintendo Switch Case - Premium opberghoes met extr
  Prijs: € 13,35
  Productcode: 9200000098330978


   

Je wilt natuurlijk dat je Nintendo Switch overal beschermd is. Met deze Nintendo Switch Premium Case is dat zeker het geval! Of je nou op vakantie bent, op een saaie verjaardag zit of gewoon thuis op de bank ligt, je console en accessoires zijn alt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top