Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

UP-Tech Mobiele Portable Pocket Printer - Fotoprin • UP-Tech Mobiele Portable Pocket Printer - Fotoprinter voor Smartphone - Bluetooth - Memo - Roze

  UP-Tech Mobiele Portable Pocket Printer - Fotoprin Verzamel de mooiste herinneringen, leukste foto’s, belangrijke berichten en memo’s en print ze meteen uit met de UP-Tech Pocket Printer! Hij is klein maar fijn, deze draagbare printer past in je broekzak en neem je overal mee naar toe.

  Pocket Printer 2.0
  Het leuke aan deze veelzijdige printer is dat hij gebruiksvriendelijk en multifunctioneel is. Hij is handig voor het printen en verzamelen van foto’s, memo’s, herinneringen en berichten. Maar ook ideaal om in contact te blijven met vrienden, familie en kennissen.

  Altijd & Overal
  Deze leuke pocket printer is licht en compact waardoor hij altijd en overal te gebruiken is. Een leuke feature van deze printer is dat je ook berichten naar vrienden overal ter wereld kan sturen. Je hoeft ze enkel in je vriendenlijst toe te voegen, het berichtje te maken en te verzenden.

  Zo stuur je binnen enkele seconde een leuk handgeschreven berichtje naar je nichtje in Australië. Of die mooie foto van jou en je geliefde naar je partner in New York. En vergeet vooral dat grappige berichtje naar je beste vriend van school niet!

  Printing App
  Voortaan print en bewerk jij al je berichten via de bijbehorende app. Deze app zorgt ervoor dat jij het perfecte berichtje binnen no-time kan maken, bewerken, verzenden en printen. Het is nog makkelijker dan je denkt!

  De voordelen op een rijtje:
  ✓ Compact & Licht
  ✓ Altijd & Overal
  ✓ Remote Printing & Printing App (Geschikt voor Android – iOS Apparaten)
  ✓ Geen inkt nodig
  ✓ Draadloze verbinding – Bluetooth

  Printpapier
  Bij een printer hoort natuurlijk papier! Bij elke pocket printer wordt een set printpapier geleverd. Wil je extra printpapier? Dat kan! Je hebt keuze uit verschillende soorten print papier:
  - Sticker Print Papier (Wit)
  - Gekleurd Print Papier (Geel- Blauw- Roze)
  - Standaard Print Papier (Wit)

  100% Geld terug garantie
  We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

  Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!

  59,95


  Titel: UP-Tech Mobiele Portable Pocket Printer - Fotoprin
  Prijs: € 59,95
  Productcode: 9200000129050438


   

Verzamel de mooiste herinneringen, leukste foto’s, belangrijke berichten en memo’s en print ze meteen uit met de UP-Tech Pocket Printer! Hij is klein maar fijn, deze draagbare printer past in je broekzak en neem je overal mee naar toe.

Pocket P....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top