Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Canon PIXMA G4511 Inkjet / Zwart


 • Canon PIXMA G4511 Inkjet / Zwart
  Canon PIXMA G4511 Inkjet / Zwart De Canon PIXMA G4511 All-in-One is ideaal voor thuis of op kantoor. De printer is voorzien van een inktreservoir, die je zelf allemaal bijvult met inktflesjes. Door de inktresevoir van de Pixma G4511 ben je dus veel voordeliger uit dan met het gebruik van reguliere cartridges. Een volle reservoir gaat wel tot 12.000 pagina's mee! Ook beschikt de PIXMA G4511 over een ADF (Auto Document Feeder), waarmee tot 20 pagina's automatisch gescannd of gekopieerd kan worden.
  Belangrijkste kenmerken van de Canon PIXMA MX475 Wireless connectiviteit voor eenvoudig delen op kantoor of thuis Snel documenten met meerdere pagina's verwerken met de Auto Document Feeder Ondersteuning voor Canon PRINT-app, Google Cloud Print en Apple AirPrint Super voordelig printen door gebruik van een inktreservoir.
  In de verpakking • All-in-One printer – PIXMA G4511 • 4 inktflesjes • Netsnoer • Installatie cd-rom • Handleidingen en andere documenten
  Goed om te weten • Een USB printerkabel wordt niet standaard meegeleverd. • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software. ● Hulp nodig met het installeren van de printer? Klik hier! ● Lukt het niet om de printer te verbinden met WiFi? Klik hier!

  247,18


  Titel: Canon PIXMA G4511 Inkjet / Zwart
  Prijs: € 247,18
  Productcode: 9200000095802843


   

De Canon PIXMA G4511 All-in-One is ideaal voor thuis of op kantoor. De printer is voorzien van een inktreservoir, die je zelf allemaal bijvult met inktflesjes. Door de inktresevoir van de Pixma G4511 ben je dus veel voordeliger uit dan met het gebr....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top