0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

TROTEC TWP 4005 E Dompelpomp-schoonwater - Waterpo


 • TROTEC TWP 4005 E Dompelpomp-schoonwater - Waterpo
  TROTEC TWP 4005 E Dompelpomp-schoonwater - Waterpo TROTEC Pomp - Dompelpomp-schoonwater TWP 4005 E

  Schoonwater-dompelpomp TWP 4005 E, vlakzuigend. Wisdroog bij minimale restwaterstand door vlakzuiging

  De compacte schoonwater-dompelpomp TWP 4005 E overtuigd met kracht en gebruiksvriendelijke handhaving zowel huiseigenaren als ook gepassioneerde hobbytuinierders. De max. pomphoeveelheid van 7.000 l/h spreekt, net als de buitengewone pomphoogte van 7,5 meter,voor de TWP 4005 E - waarbij een geintegreerde terugslagventiel het teruglopen van water bij uitschakelen verhindert.

  Met zijn sterke en onderhoudsvrije 400 watt motor transporteert de vuilwater-dompelpomp TWP 4005 E schoon en licht verontreinigd water met tot 5 milimeter grote partikels. Indrukwekkend snel droogt de dompelpomp ondergelopen kelderruimtes en waskeukens, pompt in een handomdraai een zwembad leeg en is ook als normale schoonwaterpomp bij ompompen van leeggelopen tanks of regentonnen helemaal op zijn plaats. Een geintegreerde terugloopstop verhindert het leeglopen van de slang na het uitschakelen en verkort de tijd van het opnieuw aanzuigen bij het inschakelen.

  Maar 3 mm restwaterstand – gewoon opdweilen en klaar!

  De schoonwaterpomp is bovendien geschikt, om vlak ondergelopen oppervlaktes bijvoorbeeld in kelders en zwembaden snel en grondig droog te leggen. Want de vlakzuigende TWP 4005 E kan vanaf een waterstand van maar 80 mm het binnenste pomprad starten, daarna pompt het apparaat op rechte ondergrond 'wisdroog' tot een restwaterstand van maar 3 mm.
  De waterdicht gekapselte en slagvaste kunststofbehuizing van het apparaat is geschikt voor gebruik onder water tot 7 meter duikdiepte . Ook voor langdurig gebruik is de pomp daarbij goed uitgerust, want ze is van een geintegreerde thermobeschermschakeling bij oververhitting voorzien. De hoogwaardige keramische glijdringdichting en een slijtagearme cylinder zorgen bovendien voor een extreem lange levensduur.

  Overtuigend makkelijke handhaving van de TWP 4005 E

  Dankzij de traploos instelbare zwemschakelaar functioneert de TWP 4005 E heel makkelijk. Naargelang de vastgestelde hoogte van de waterstand zorgt deze voor het automatische in- en uitschakelen van het apparaat. De droogloopbescherming verhoogt in de automatische stand nogmaals de flexibiliteit. Ook de handmatige stand is bij lage waterstand mogelijk, doordat de zwemschakelaar horizontaal in continue-bedrijf vastgezet wordt.
  De handige, geintegreerde zwemschakelaar dient als niveaubesturing van de waterstand in het af- en leeg te pompen reservoir. In de automatische stand schakelt zich de pomp naargelang de hoogte van de zwemschakelaar automatisch in en uit. In continue-bedrijf maakt deze pomp een vlakzuiging tot 3 mm restwaterstand mogelijk.
  De stabiele ergonomische draaggreep maakt het transport in de tuin of naar elke andere plaats makkelijker en verbetert het gebruik van het compacte apparaat. Hij dient bovendien als ophanging van de pomp aan het meegeleverde nylontouw, om ze bijvoorbeeld in het zwembad naar beneden te laten. Universele aansluitingen aan de hoekadapter voor 25 mm en 32 mm binnendiameter net als 1‘‘/ 1¼‘‘ und 1½‘‘ schroefdraadaansluitingen maken een koppeling met verdere slangverbindingen zonder problemen mogelijk. De hoekadapter laat zich verstellen, zodat slangen en leidingen ook paralel met de grond kunnen lopen. Het 10 m lange snoer biedt flexibiliteit en een grote gebruiksradius.  Merkkwaliteit plus prijsvoordeel

  Betrouwbaar, krachtig en geschikt voor verschillende opgaves in schoon water: Dat zijn de kwaliteitseigenschappen van de schoonwater-dompelpompen van Trotec. Dankzij hun kracht kunnen ze zelfs extreme situaties aan.
  HighPerformance voor veeleisende klussen, want Trotec staat voor merkkwaliteit en professionele oplossingen met een heel goede prijs-kwaliteits-verhouding!

  Voordelen in de praktijk:

  * Sterke 400 watt capaciteit voor het pompen van tot 7.000 liter per uur uit 7,5 m diepte
  * Ideaal voor het ontwateren van vlakke oppervlaktes net als het om- en uitpompen van bijvoorbeeld zwembaden, kelderruimtes, lekkages bij wasmachines
  * Voor het moeiteloos afpompen van schoon water met tot 5 mm grote zweefpartikels
  * Extreem langlevig door keramische glijdringdichting
  * Onderhoudsvrije motor met geintegreerde thermobeschermingsschakeling bij oververhitting
  * Automatische in- en uitschakelen dankzij de traploos instelbare zwemschakelaar
  * Droogloopbescherming in de automatische stand
  * Fixeermogelijkheid van de zwemschakelaar in het continue-bedrijf
  * Vlakzuiging tot op 3 mm met wisdroog resultaat
  * IPX8 bescherming - tegen indringen van water bij het onderduiken beschermd
  * Universele aansluiting voor flexibele aansluitmogelijkheden
  * Terugloopstop verhindert het teruglopen van water
  * Grote ergonomische draaggreep - geschikt voor de bevestiging van het touw


  Accesoires Leveromvang

  De dompelpomp TWP 4005 E krijgt u als complete set met reduceeradapter(incl. voorgeinstalleerde terugloopstop en dichtingsring), hoekadapter, 12 m lang nylontouw en 10 m lang snoer. Slangen en leidingen met 25/32 mm binnendiameter net als 1‘‘ / 1¼‘‘ und 1½‘‘ schroefdraadaansluitingen kunnen flexibel met de pomp worden verbonden.

  35,95


  Titel: TROTEC TWP 4005 E Dompelpomp-schoonwater - Waterpo
  Prijs: € 35,95
  Productcode: 9200000108690944


   

TROTEC Pomp - Dompelpomp-schoonwater TWP 4005 E

Schoonwater-dompelpomp TWP 4005 E, vlakzuigend. Wisdroog bij minimale restwaterstand door vlakzuiging

De compacte schoonwater-dompelpomp TWP 4005 E overtuigd met kracht en gebruiksvriendelijke han....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top