Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Alecto BW-700 Flessenwarmer met display, stoomkap


 • Alecto BW-700 Flessenwarmer met display, stoomkap
  Alecto BW-700 Flessenwarmer met display, stoomkap Flessenwarmer, kan ook steriliseren en ontdooien
  Alecto Baby BW-700 Snelle digitale flessenwarmer voor opwarming, sterilisatie en ontdooienZeer snelle opwarming, sterilisatie en ontdooien (vermogen 500W)Eenvoudig te bedienen via displayVerkrijgbaar in de kleur wit
  Wat is de BW-700 flessenwarmer? Deze flessenwarmer kan verwarmen, steriliseren en ontdooien. Het is een aanwinst in huis. Om met het verwarmen te beginnen; is het tijd voor een fles of potje? Dan breng je de melk of warme hap binnen enkele minuten exact op de gewenste temperatuur. Gelijkmatig verwarmd, zodat alle voeding precies dezelfde temperatuur heeft (zonder koude of hete uitschieters). Tijdens het verwarmen zie je op het display van de flessenwarmer hoe lang het nog duurt. Is de temperatuur die je hebt ingesteld bereikt? Dan schakelt de flessenwarmer automatisch uit.
  Wat kan deze flessenwarmer nog meer? Een flessenwarmer die ook kan steriliseren, neemt jou een hoop gedoe uit handen. Je bent toch veel liever met je kleintje bezig, dan met het uitkoken van flesjes! De sterilisatiefunctie van deze flessenwarmer bespaart je dus een boel tijd. Zeker als je bedenkt dat baby’tjes al gauw vier tot zes flesjes per dag krijgen.
  Kan deze flessenwarmer ook nog ontdooien? Jazeker! Bewaar je gekolfde melk in de vriezer? Of vries je porties warm eten voor je kleintje in? De ontdooifunctie van deze flessenwarmer brengt je bevroren voeding snel op kamer- of koelkasttemperatuur. Om nog even te bewaren totdat het etenstijd is, of direct te verwarmen.
  Wat zijn de voordelen van deze flessenwarmer? Bij het opwarmen of ontdooien van voeding, wil je zoveel mogelijk vitaminen en voedingsstoffen behouden. Daar kun je bij deze flessenwarmer op vertrouwen, doordat de voeding nooit te lang of op te hoge temperatuur wordt verwarmd. Om nog een aantal andere voordelen te noemen: Zeer snelle opwarm-, sterilisatie- en ontdooifuncties (vermogen 500W).Eenvoudige bediening via het display.Voorgeprogrammeerde verwarmtijden voor: snelle verwarming, langzame verwarming, ontdooien en sterilisatie.Instelbaar voor kamer- of koelkasttemperatuur.Automatische uitschakeling als de gewenste temperatuur is bereikt.
  Als ouder ken je Alecto Baby vast van onze babyfoons, maar we hebben nog veel méér fijne babycare producten. Zoals deze flessenwarmer. Onze artikelen komen regelmatig als beste uit de (onafhankelijke) test. Met Alecto Baby kies je voor een doordacht product van hoge kwaliteit.
  Wat zit er in de doos? FlessenwarmerStoomkap
  Handleiding NL / FR / DE / GB / IT

  39,99


  Titel: Alecto BW-700 Flessenwarmer met display, stoomkap
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000096914184


   

Flessenwarmer, kan ook steriliseren en ontdooien
Alecto Baby BW-700 Snelle digitale flessenwarmer voor opwarming, sterilisatie en ontdooienZeer snelle opwarming, sterilisatie en ontdooien (vermogen 500W)Eenvoudig te bedienen via displayVerkrijgb....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top