Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

World of Warcraft: Shadowlands - Epic Collectors E


 • World of Warcraft: Shadowlands - Epic Collectors E
  World of Warcraft: Shadowlands - Epic Collectors E Dit is World of Warcraft: Shadowlands - Epic Collectors Edition op de PC (Windows). Achter een verbrijzelde lucht wacht de Shadowlands. Deze Epic Edition Collectors set bevat een schat aan zeldzame en wonderlijke voorwerpen om je te helpen op je reis naar het hiernamaals.

  Let op: Om de game te spelen is World of Warcraft®: Battle for Azeroth®, internetverbinding, Blizzard®-registratie en Blizzard® Battle.net® desktop-applicatie vereist. Inhoud World of Warcraft: Shadowlands - Epic Collectors Edition: World of Warcraft: Shadowlands Epic Edition Game Key: Gebruik de digitale key om de Epic Edition van Shadowlands te ontgrendelen Art of the Shadowlands: Ontdek de visuele ontwikkeling van het veelzijdige hiernamaals van Azeroth, een aspect van het Warcraft-universum dat tot nu toe weinig is onderzocht. Collector’s Edition Digital Soundtrack Key: Download de meeslepende orkeststukken van de Shadowlands-soundtrack, de perfecte sfeermuziek om de nieuwe gebieden te verkennen. Covenant Sigils – Four – Pin Collector’s set: Voeg de symbolen van alle vier de convenants toe aan je pincollectie en versier je rugzak, lanyard of kleding met het teken van je gekozen pad. Shattered Sky Mousepad: Wees getuige van het moment waarop Sylvanas de sluier verbrak tussen dit leven en wat erachter ligt, waardoor het lot van Azeroth voor altijd veranderde. Epic Edition in-game content: Een Shadowlands-Level Character Boost: Boost onmiddellijk een personage om klaar te zijn voor content op Shadowlands-niveau. Deze boost kan niet worden overgedragen tussen World of Warcraft-accounts. Anima Wyrmling Pet: verken het hiernamaals samen met je nieuwe metgezel. Ensorcelled Everwyrm Mount: Vlieg naar je volgende avontuur op een bovennatuurlijk wezen van pure anima. Vestments of the Eternal Traveler: Gebruik je Everwyrm om een quest te beginnen om de Vestments of the Eternal Traveler te verkrijgen, een geheel nieuwe transmog-set. Eternal Traveler's Effect voor je Hearthstone: Keer terug naar je Hearthstone-locatie met een realiteit veranderende cosmetisch effect. Illusion: Wraithchill - Weapon Enchant: ontgrendel een huiveringwekkend nieuw cosmetisch effect voor je wapen. Net als bij andere illusies, kan Wraithchill alleen op bepaalde wapentypes worden toegepast. 30 dagen speeltijd: verleng je verblijf in Azeroth (en daarbuiten!) met 30 dagen speeltijd. Product vereisten *World of Warcraft®: Shadowlands uitbreiding is beschikbaar op of voor 31 december 2020. In-game items en de Character Boost zijn niet beschikbaar in World of Warcraft® Classic en de Character Boost is alleen te gebruiken op de WoW game account waarop de aankoop heeft plaatsgevonden. Bij een upgrade naar de Epic-editie worden in-game-items niet opnieuw toegekend die eerder in je account zijn ontgrendeld. Om de game te spelen is World of Warcraft®: Battle for Azeroth®, internetverbinding, Blizzard®-registratie en Blizzard® Battle.net® desktop-applicatie vereist.

  129


  Titel: World of Warcraft: Shadowlands - Epic Collectors E
  Prijs: € 129,00
  Productcode: 9300000005865682


   

Dit is World of Warcraft: Shadowlands - Epic Collectors Edition op de PC (Windows). Achter een verbrijzelde lucht wacht de Shadowlands. Deze Epic Edition Collectors set bevat een schat aan zeldzame en wonderlijke voorwerpen om je te helpen op je r....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top