Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Waimea Aquaschoenen - Wave Rider - - 39


 • Waimea Aquaschoenen - Wave Rider - - 39
  Waimea Aquaschoenen - Wave Rider - - 39 De Waimea waterschoen is ideaal wanneer naar watergebieden in de natuur gaat, zoals bijvoorbeeld een plas, een rivier of de zee. Er ligt veel op de bodem van natuurlijk water waar je jouw voeten voor wilt beschermen! De waterschoen beschermen tegen grof zand, scherpe stenen en dieren op de zeebodem. Met deze waterschoen van Waimea kun je rustig over een strand lopen waar veel stenen en schelpen liggen, zonder dat je daar met je voeten in hoeft te staan.

  De Waimea waterschoen komt met een aantrekkoord met stopper aan de achterzijde, zodat de schoen goed passend om de voet gedragen kan worden. De rubberen zool loopt door tot over de neus, zodat ook de tenen extra bescherming krijgen. De rubberen zool is voorzien van antislip, zodat je niet uitglijdt wanneer je op iets stapt wat glad is. De bovenzijde van de schoen is gemaakt van het materiaal neopreen. Neopreen droogt snel in de zon en is perfecte stof voor in het water.

  Maak je ervaring in natuur wateren beter door je voeten te beschermen! Zorg dat je plezier hebt tijdens het zwemmen met deze Waimea waterschoen!

  Productkenmerken:
  • TPR zool met antislip
  • Bovenzijde van neopreen en mesh
  • Koord met stoppersluiting achter bij de hiel

  16,5


  Titel: Waimea Aquaschoenen - Wave Rider - - 39
  Prijs: € 16,50
  Productcode: 9200000045476966


   

De Waimea waterschoen is ideaal wanneer naar watergebieden in de natuur gaat, zoals bijvoorbeeld een plas, een rivier of de zee. Er ligt veel op de bodem van natuurlijk water waar je jouw voeten voor wilt beschermen! De waterschoen beschermen tegen ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top