Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb

Kapstok met 9 Haken en Schoenenrek – 70x32x175cm -


 • Kapstok met 9 Haken en Schoenenrek – 70x32x175cm -
  Kapstok met 9 Haken en Schoenenrek – 70x32x175cm - Bent u iemand die gesteld is op orde? Wilt u een efficiënter systeem dan een klassieke kapstok? Dan is dit multifunctioneel garderoberek van Acaza® alvast een oplossing! U kan aan dit garderoberek verschillende jassen, tassen en hoeden kwijt.

  Naast de functie van kapstok beschikt dit kledingrek ook over een verzamelruimte voor schoenen. Twee metalen schappen voorzien u ruimte voor zo’n acht paar schoenen. Het gehele schoenenrek draagt tot 80 kg terwijl de haken elk 3 kg draagcapaciteit beschikken. Het spreekt voor zich dat dit type rek uitermate interessant is voor zij die houden van efficiëntie. Jassen en schoenen worden voortaan immers op één en dezelfde plaats verzameld.

  Tot slot geldt dat het kledingrek in elk interieur een meerwaarde vormt op esthetisch vlak. Uw inkomhal van karakter voorzien is kinderspel met dit multifunctioneel kledingrek. Authentiek en modern gaan dankzij dit vintage meubel hand in hand!

  Afmetingen: 70 x 32 x 175 cm, Afmetingen schoenenkast: 70x30cm
  Gewicht: 9.04 kg
  Materiaal: Metaal, Spaanplaat
  Draagcapaciteit: Haken: elk 3 kg, Onderste compartiment: 80 kg

  53,99


  Titel: Kapstok met 9 Haken en Schoenenrek – 70x32x175cm -
  Prijs: € 53,99
  Productcode: 9200000099253121


   

Bent u iemand die gesteld is op orde? Wilt u een efficiënter systeem dan een klassieke kapstok? Dan is dit multifunctioneel garderoberek van Acaza® alvast een oplossing! U kan aan dit garderoberek verschillende jassen, tassen en hoeden kwijt.

Naa....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top