Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Lenovo IdeaCentre 310S-08ASR - 90G900B0MH


 • Lenovo IdeaCentre 310S-08ASR - 90G900B0MH
  Lenovo IdeaCentre 310S-08ASR - 90G900B0MH Wordt het niet eens tijd dat je je thuiscomputer vervangt? Baseer je oordeel niet alleen op het uiterlijk van de Ideacentre 310s (AMD). De computer is ongeveer de helft van het formaat van een gewone thuiscomputer, maar heeft meer dan genoeg processorkracht, geheugen en opslagruimte om de groeiende computerbehoeften van jou en je gezin aan te kunnen. De computer is eenvoudig te installeren en te gebruiken en kan naadloos worden verbonden met al je pc-accessoires. Je hebt ook nog genoeg ruimte over op je bureau. De Ideacentre 310s (AMD) is ontworpen voor de lange termijn en is verrassend voordelig.

  Voor werk, plezier en alles ertussenin
  Met geweldige grafische prestaties en voldoende geheugen kun je met Ideacentre 310s met gemak meerdere dingen tegelijk doen. Perfect voor dagelijks gebruik. Van surfen op het internet tot het bewerken van presentaties, van serieuze games tot het maken van video's: deze thuiscomputer is ideaal voor het hele gezin.

  Je bureau is weer van jou
  De Ideacentre 310s geeft je het vermogen van een gewone desktopcomputer maar is veel kleiner dan de meeste pc's, met maar 8,4 liter inhoud. Klein genoeg om discreet onder een monitor te passen of op de hoek van een bureau. Het formaat is ideaal voor een thuiskantoor of in de slaapkamer.


  349


  Titel: Lenovo IdeaCentre 310S-08ASR - 90G900B0MH
  Prijs: € 349,00
  Productcode: 9200000131001153


   

Wordt het niet eens tijd dat je je thuiscomputer vervangt? Baseer je oordeel niet alleen op het uiterlijk van de Ideacentre 310s (AMD). De computer is ongeveer de helft van het formaat van een gewone thuiscomputer, maar heeft meer dan genoeg processo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top