Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

De kleine bakkerij aan het strand 1 - De kleine ba


 • De kleine bakkerij aan het strand 1 - De kleine ba
  De kleine bakkerij aan het strand 1 - De kleine ba De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan is het eerste deel van De kleine bakkerij-serie en een heerlijke feelgood vol humor, passie en romantiek.


  In De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan staat het leven van Polly Waterford op zijn kop. Haar relatie is op de klippen en haar bedrijf is ook nog eens failliet. Kortom, ze moét weg. Ze komt terecht op Mount Polbearne, een klein schiereiland voor de kust van Cornwall, in een appartement boven een verlaten winkel. Om haar zinnen te verzetten begint ze met het bakken van brood, dat al snel meer dan een hobby wordt.


  Lees en leef mee met Polly die tegen wil en dank vriendschap sluit met de lokale bevolking, met vallen en opstaan haar leven weer richting geeft en bovendien valt voor een wel heel schattige huisgenoot die door het raam naar binnen komt waaien: de papegaaiduiker Neil.


  9,99


  Titel: De kleine bakkerij aan het strand 1 - De kleine ba
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000108598669


   

De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan is het eerste deel van De kleine bakkerij-serie en een heerlijke feelgood vol humor, passie en romantiek.


In De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan staat het leven van Polly Waterfor....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top