0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Rookmelder en Koolmonoxidemelder in één - Rookmeld


 • Rookmelder en Koolmonoxidemelder in één - Rookmeld
  Rookmelder en Koolmonoxidemelder in één - Rookmeld Deze betrouwbare en veilige rook- en koolmonoxidemelder van ForGoods® is de best verkochte combimelder!
  De combimelder van ForGoods® signaleert rook en meet koolmonoxide. Op deze manier krijgt u tijdig een waarschuwing bij beginnende brand en voorkomt u vergiftiging door koolmonoxide.

  Waarom een combimelder van ForGoods®?
  Rookmelders redden mensenlevens! Uit onderzoek van TNO blijkt dat rookmelders in alle woningen het risico verminderen dat mensen door een brand om het leven komen. Hoe veilig is uw huis? Zelfs een kleine brand of het inademen van koolmonoxide kan al schade en leed aanrichten. Rook en koolmonoxide zijn geuren die vaak te laat worden ontdekt en voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen. Koolmonoxide, ook wel bekend als CO, staat niet voor niets bekend als de sluipmoordenaar. Gelukkig kunt u gevaarlijke situaties door rook en koolmonoxide voorkomen met de rook- en koolmonoxidemelder van ForGoods®. Deze combimelder laat u precies weten wat er aan de hand is.

  Let op: om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren, wordt het aangeraden om op elke verdieping een combimelder te installeren.
  Voordelen van de ForGoods® combimelder
  ✓ Voldoet aan de strenge veiligheidsnormen NEN-EN 50291-1 & NEN-EN 14604:2005 certificering
  (zoals u kunt zien op de foto achterkant combimelder)
  ✓ 100% veilig en accuraat
  ✓ Nieuwste technologie
  ✓ Laag energieverbruik
  ✓ Betrouwbare rook- en koolmonoxide melder
  ✓ Testknop om functies te testen
  ✓ Duurzame levensduur van 10 jaar
  ✓ Waarschuwing bij lege batterijen
  ✓ Garantie 1 jaar
  ✓ Gratis montagepads
  ✓ Gratis batterijen Hoe het werkt?
  Mocht het voorkomen dat er rook of koolmonoxide gedetecteerd wordt, dan zal de combimelder u gelijk door middel van een luid 80dB alarm waarschuwen en kunt u direct reageren op de situatie. Deze combimelder beschikt over 2 verschillende sensoren. Zo heeft de melder een nieuwe generatie rooksensor die nog sneller reageert op rookontwikkeling. Hiernaast beschikt de melder over een hoge kwaliteit elektrochemische sensor, die constant de concentratie koolmonoxide in de lucht meet. Daarnaast beschikt de combimelder over een display waarop de situatie altijd duidelijk zichtbaar is.

  Certificering
  Het is belangrijk dat u bij brandbeveiliging kiest voor een gecertificeerde combimelder. Onze combimelder voldoet aan de strenge veiligheidsnormen NEN-EN 50291-1 & NEN-EN 14604:2005 certificering zoals u kunt zien op de foto van de achterkant van de combimelder. Op deze manier bent u er zeker van dat uw combimelder veilig en betrouwbaar is.

  Duurzaam
  De rook- en koolmonoxidemelder is duurzaam en gebruiksvriendelijk deze heeft een laag energieverbruik en gaat tot wel 10 jaar mee. Wilt u zeker weten of de combimelder werkt? Voor een test, kunt u de testknop gebruiken. Op deze manier kunt u kijken of de combimelder nog actief is. Wanneer het batterijniveau laag is, geeft de combimelder het automatisch aan door een melding op het display en een rood licht dat iedere 10 seconden zal flikkeren.

  In de verpakking
  • ForGoods® combimelder
  • Bevestigingsmateriaal (pluggen en schroeven)
  • Handleiding (Nederlands)
  • Montagepads (2 stuks)
  • Batterijen (3 stuks) Installatie
  De combimelder wordt standaard geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal en gratis montagepads. Hiermee bevestigd u de melder eenvoudig op elke gewenste plek. Neem voor gebruik onze handleiding door voor alle gebruikerstips!

  Klantenservice
  Wij hebben er het volste vertrouwen in dat u tevreden bent met onze betrouwbare en veilige ForGoods® combimelder.
  Heeft u vragen over het product, contacteer ons via de bestelpagina van uw order, wij helpen u graag! Voel je veilig met de ForGoods® combimelder! Bestel deze combimelder vandaag nog!

  36,95


  Titel: Rookmelder en Koolmonoxidemelder in één - Rookmeld
  Prijs: € 36,95
  Productcode: 9200000131883032


   

Deze betrouwbare en veilige rook- en koolmonoxidemelder van ForGoods® is de best verkochte combimelder!
De combimelder van ForGoods® signaleert rook en meet koolmonoxide. Op deze manier krijgt u tijdig een waarschuwing bij beginnende brand en voork....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top