Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

SKAJ Lichtsnoer Op Zonne-energie - Tuinverlichting


 • SKAJ Lichtsnoer Op Zonne-energie - Tuinverlichting
  SKAJ Lichtsnoer Op Zonne-energie - Tuinverlichting De SKAJ led lichtsnoer globe is de perfecte verlichting voor elk feestje. Het snoer is super flexibel en daarom ideaal om het huis of de tuin mee te decoreren. Het snoer is voorzien van vijftig energiezuinige lampjes die een optimale sfeer creëren in uw tuin, woonkamer, slaapkamer en of badkamer in 8 verschillende standen.
  SOLAR VOORDELEN
  Solar is erg milieuvriendelijk en erg duurzaam en daarom kosteloos aan elektriciteit. U kunt de SKAJ lampen het hele jaar door gebruiken en in elke seizoen een sfeer meegeven, of dat nou in de zomer is of in de winter. Het is erg simpel in gebruik en u hoeft ze nooit zelf aan-uit te zetten, dit gaat lekker van zelf.

  Met de Solar lichtsnoer creëert u telkens weer een heerlijk ontspannend en gezellig sfeer elke keer wanneer u thuis komt of gezellig met uw vrienden in de avonden in tuin zit. De 50 duurzame led lichtje zijn van zeer hoogkwaliteit en volledig weerbestendig. Hierbij heeft u geen stopcontact nodig en kunt u draadloos de lampjes ophangen op elk gewenste plek! De zon doet zijn werk.
  Zonnepaneel:
  Plaats de zonnepaneel op een plaats (binnen of buiten) waar veel zonlicht is zodat het zich kan absorberen en kan omzetten in tot wel 8u gezelligheid! Eigenschappen:
  De warm white lampjes hebben 8 diverse standen in verschillende sfeer opties. Hiermee kunt u op elke moment kiezen wat u fijn vind. De Lichtslinger kunt u instellen dat u ze manueel aan-of uit kunt zetten. Ons advies is om ze s’avond lekker te laten branden en zodra het donker word zal het vanzelf uit gaan. U hoeft de lampjes daarom nooit zelf uit te zetten.

  Super simpel in gebruik:
  Kies een gewenste plek waar je de SKAJ lampjes wilt hangen. ( binnen of buiten) U klikt op de aan knop en kiest daarna uw favoriete stand licht. De lampjes zijn direct in uw favoriete sfeer ingesteld en u kunt genieten van de mooie en rustgevende sfeer om u heen. Alle specificaties kort voor u samengevat :
  Volledig weerbestendig 8 Diverse Standen Warm white Cristal glass Geschikt voor alle gelegenheden en feestdagen Zeer stevig gebouwd Solar/ op zonne-energie 50 duurzame LED lampjes op 5m Luxe design Tot 8u licht Automatische aan/uit stand Gegarandeerd jaren plezier

  Druk op + In winkelwagen en ontvang uw SKAJ sfeerlampjes morgen nog in huis

  27,99


  Titel: SKAJ Lichtsnoer Op Zonne-energie - Tuinverlichting
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9300000005713061


   

De SKAJ led lichtsnoer globe is de perfecte verlichting voor elk feestje. Het snoer is super flexibel en daarom ideaal om het huis of de tuin mee te decoreren. Het snoer is voorzien van vijftig energiezuinige lampjes die een optimale sfeer creëren i....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top