Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Need2Have Fly Repellent Fan Vliegenverjager - Vli


 • Need2Have Fly Repellent Fan Vliegenverjager - Vli
  Need2Have Fly Repellent Fan Vliegenverjager - Vli Wil jij ongestoord kunnen genieten van een gezellige barbecue maar zijn die vervelende vliegen een steeds terugkerend probleem? Met de Fly Repellent Fan houdt je deze ongenodigde gasten op afstand! Laat je barbeue avonden of zomerse diners niet langer verpesten door vliegen, wespen of andere vliegende insecten. De Fly Repellent Fan houdt deze insecten op afstand!

  Hoe werkt de Need2Have Fly Repellent Fan?
  Dankzij de reflecterende bladen van de Fly Repellent Fan wordt het licht weerkaatst. Hierdoor zien vliegen en andere insecten de omgeving van de Fly Repellent Fan als een bedreiding en zullen wegvliegen. Deze techniek werkt op een zeer diervriendelijke en milieuvriendelijke manier. Vliegen zijn een enorme bron van bacteriën en besmetten hierdoor voedsel. Door vliegen en andere insecten op afstand te houden voorkom je besmet voedsel en hierdoor de kans op infecties.

  De Need2Have Fly Repellent Fan in gebruik
  De Fly Repellent Fan is voorzien van een zeer lage weerstand en zogenaamde ''soft-touch'' bladen waardoor deze geen schade kan toebrengen aan mensen of kinderen. Hierdoor kun je gerust het gewenste voedsel pakken zonder het apparaat te verplaatsen. Dankzij de meegeleverde AA batterijen kan de Fly Repellent Fan direct in gebruik worden genomen. De Fly Repellent Fanis tevens ook volledig stil & en geluidloos.

  Need2Have Fly Repellent Fan

  Tegen vliegen, wespen & andere insecten Diervriendelijk Milieuvriendelijk Kindvriendelijk Wil jij ook ongestoord kunnen genieten van je barbecue of zomerse diner, bestel de Fly Repellent Fan dan nu!

  16,99


  Titel: Need2Have Fly Repellent Fan Vliegenverjager - Vli
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9300000005826313


   

Wil jij ongestoord kunnen genieten van een gezellige barbecue maar zijn die vervelende vliegen een steeds terugkerend probleem? Met de Fly Repellent Fan houdt je deze ongenodigde gasten op afstand! Laat je barbeue avonden of zomerse diners niet lange....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top