Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

MIFOR® Elektrische UV Muggenlamp - GRATIS ADAPTER • MIFOR® Elektrische UV Muggenlamp - GRATIS ADAPTER - insectenverdelger - Grote Insecten / vliegen lamp - Muggen vanger / val - Elektronische insectenkiller - Fly insect killer - Muggendoder - Mosquito

  MIFOR® Elektrische UV Muggenlamp - GRATIS ADAPTER MIFOR® MUGGENLAMP MET GRATIS STEKKER !
  Bestrijd muggen en andere vliegende insecten heel eenvoudig met de muggenvanger van MIFOR! Ideaal voor in huis, de slaapkamer of camping / caravan door het compacte design, is het makkelijk om de anti-muggenlamp overal te plaatsen. Het blauwe UV-licht lokt de insecten naar de lamp, waarna ze naar binnen worden gezogen en in de val zitten. Simpel en effectief! Zo heb jij geen last meer van vervelende zoemende insecten en muggen om je heen. Onze muggenvanger is anders dan andere insectenlampen, onze muggenvanger is gemaakt van duurzame kwaliteit waarbij de levensduur van het product anders is dan andere muggenlampen.

  Hoe werkt de MIFOR® muggenlamp?
  De uv-lichtring trekt de Aura muggen en andere kleine vliegende insecten aan. Zodra ze in de buurt komen, zuigt de krachtige aanzuigventilator de insecten naar binnen. Daar worden ze gevangen en kunnen hieruit niet ontsnappen. Voor een optimaal effect plaats je de Cyclone Pro anti-muggenlamp in een donkere slaapkamer, liefst een paar uur voordat je naar bed gaat. Het resultaat? Een heerlijke rustige nacht met de muggenlamp van MIFOR! De muggenlamp is voorzien van een krachtige ventilator.

  Voordelen van de MIFOR® muggen- en insectenvanger - Krachtige / Geruisloze ventilator - Photocatalyst trap - 360° aanzuiging van de muggen - Afneembaar opvangbakje - Via USB aan te sluiten - Geluidsniveau is kleiner dan 20Dba - Veilig voor zwangere vrouwen en kinderen - De Aura van de muggenlamp geeft wel iets licht in het donker door de UV technologie - Ideaal voor op vakantie
  Een muggenvrije slaapkamer is natuurlijk fijn, maar hoe ideaal is het als de insectenvanger je ook vergezelt op vakantie? De USB-aansluiting, minimale stroomverbruik en licht gewicht maken de Cyclone Pro anti insectenlamp de perfecte reisgenoot en insectenbestrijder. Gebruik de anti-muggenlamp bijvoorbeeld op je hotelkamer, op de camping in de caravan of in je tent.

  Veilig en milieuvriendelijk
  Het uv-licht van de muggenlamp waarmee de muggen gelokt worden is onschadelijk, ook voor kinderen en zwangere vrouwen. En omdat er geen gebruik wordt gemaakt van geur, geluid of hoge wattage is de cyclone pro muggenvanger bovendien erg milieuvriendelijk.

  Gebruiksgemak
  Het pure compacte design van de muggenlamp zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Zo heeft de muggenvanger slechts één knop. Het bedienen is daarmee een fluitje van een cent. Ook het bakje van de anti-muggenlamp is eenvoudig afneembaar en ook dan zeer makkelijk om schoon te maken.

  Sterke zuigfunctie
  De MIFOR Insectenlamp aanzuigventilator telt zeven bladen en roteert 1800 keer per minuut. Eenmaal in de buurt maakt een insect zoals een mug dus geen enkele kans om te ontsnappen. Een goede insectenbestrijder. Extra pluspunt: de muggenvanger is ook nog eens superstil, ideaal voor tijdens het slapen, daarbij is die ook milieuvriendelijk.

  Specificaties MIFOR® muggenlamp en muggenvanger:
  • Bereik lamp: 20-40 meter cyclone pro
  • Behuizing materiaal: ABS
  • werkt elektrisch met USB-kabel (lengte 20 cm) inbegrepen
  • Voltage: 5V
  • Wattage: 5W
  • Afmetingen: 13 x 13 cm.

  24,99


  Titel: MIFOR® Elektrische UV Muggenlamp - GRATIS ADAPTER
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000005883081


   

MIFOR® MUGGENLAMP MET GRATIS STEKKER !
Bestrijd muggen en andere vliegende insecten heel eenvoudig met de muggenvanger van MIFOR! Ideaal voor in huis, de slaapkamer of camping / caravan door het compacte design, is het makkelijk om de anti-muggenla....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top