Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Panasonic Lumix DMC-TZ100 - Zwart


 • Panasonic Lumix DMC-TZ100 - Zwart
  Panasonic Lumix DMC-TZ100 - Zwart Een primeur in het compactzoom camera segment met de Panasonic Lumix DMC TZ100. De Lumix TZ100 is het absolute topmodel in de populaire TZ serie. Deze reiscamera combineert gemak & beeldkwaliteit in een compacte behuizing. De prachtige beeldkwaliteit wordt gerealiseerd met een 1 inch beeldsensor (4x groter dan een "normale" compactcamera). Ondanks de grotere beeldsensor heeft de compacte Panasonic Lumix TZ100 ook ruimte voor 10x optische zoombereik met een 25mm groothoek Leica lens. Dit samen zorgt ervoor dat de TZ100 een unieke reiscamera is waarmee je altijd een goede foto of film kan maken.

  Kenmerken van de Panasonic Lumix DMC TZ100
  1 inch beeldsensor - 4x groter dan een compactcamera
  Leica lens met 10x optisch zoombereik en 25mm groothoek - f/2.8 - 5.9
  5-Axis HYBRID O.I.S. voor beeldstabilisatie
  Ingebouwde zoeker - 1,166k beeldpunten
  Volledig handmatig te bedienen - ondersteund ook RAW
  Filmen in 4K beeldkwaliteit
  Wifi, 4K photo, Post Focus en nog veel meer handige functies

  De ultieme reisgenoot
  Er gaat niets boven het gevoel van vrijheid. Verken de wereld en leg ieder moment vast, met een camera die net zo veelzijdig is als jijzelf. De LUMIX TZ100 voelt zich net zo goed thuis in de drukte van de stad als in de natuur. Dankzij zijn krachtige 10x zoom en hoogwaardige 1-inch sensor is het makkelijker dan ooit om al je favoriete reismomenten voor altijd vast te leggen.

  Groot avontuur in een klein formaat
  De LUMIX TZ100 is krachtig en functioneel. Uitgerust met een kristalheldere LEICA zoomlens is de TZ100 zo compact, dat hij gemakkelijk mee te nemen is zonder onhandige cameratassen.

  Leg ieder detail van de dag en de nacht vast
  Dat de zon ondergaat wil niet zeggen dat je je camera niet meer kan gebruiken. Maak ook 's nachts foto's met de krachtige 1-inch 20 megapixel MOS sensor van de TZ100. Meer detail, meer kleur en meer helderheid, zelfs bij weinig licht.

  Prachtige foto's zijn dichterbij dan je denkt
  En als je echt niet dichterbij kunt komen, is er altijd nog de krachtige 10x optische zoom van de LUMIX TZ100. De camera is voorzien van een wereldberoemde LEICA DC ELMARIT lens en een krachtig zoombereik voor enorme flexibiliteit. Perfect voor het vastleggen van bezienswaardigheden; zowel dichtbij als ver weg.
  Maak nu een foto en stel later het focuspunt in
  Stel je voor dat je precies kunt beslissen wat je wilt scherpstellen, zelfs na het maken van de foto. De Post Focus functie op de LUMIX TZ100 geeft je de mogelijkheid om dat te doen. Leg de scene vast, bekijk het beeld en raak het deel van de foto aan dat je wilt scherpstellen. Het is eenvoudig, verbluffend en allemaal geschikbaar op de LUMIX TZ100
  4K video. Het leven in levendige details
  De verbazingwekkende 4K Video technologie maakt het mogelijk om je reis op te nemen in tot wel 4x de kwaliteit van Full HD. Meer spanning, meer detail en nog meer herinneringen om op terug te kijken.
  Mis nooit meer het perfecte moment met 4K Photo
  Dankzij de 4K technologie kun je met de 4K Photo functie een korte video maken in 30 fps en daarna het beste fotomoment selecteren. Fotograferen, selecteren en opslaan. Mis nooit meer het perfecte moment met de 4K Photo functie op de LUMIX TZ100

  549,0 400


  Titel: Panasonic Lumix DMC-TZ100 - Zwart
  Prijs: € 400,00
  Productcode: 9200000055558176


   

Een primeur in het compactzoom camera segment met de Panasonic Lumix DMC TZ100. De Lumix TZ100 is het absolute topmodel in de populaire TZ serie. Deze reiscamera combineert gemak & beeldkwaliteit in een compacte behuizing. De prachtige beeldkwaliteit....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top