Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Lenovo IdeaCentre 310S 90HX001XMH - PC


 • Lenovo IdeaCentre 310S 90HX001XMH - PC
  Lenovo IdeaCentre 310S 90HX001XMH - PC Perfect voor het gezin en je budget.
  Baseer je oordeel niet alleen op het uiterlijk van de Ideacentre 310s. De computer is ongeveer de helft van het formaat van een gewone thuiscomputer, maar heeft meer dan genoeg processorkracht, geheugen en opslagruimte om de groeiende computerbehoeften van jou en je gezin aan te kunnen. De computer is eenvoudig te installeren en gebruiken en kan naadloos worden verbonden met al je pc-accessoires. Je hebt ook nog genoeg ruimte over op je bureau. De Ideacentre 310s is ontworpen voor de lange termijn en is verassend voordelig.

  Voor werk, plezier en alles ertussenin
  Met geweldige grafische prestaties en voldoende geheugen kun je met een Ideacentre 310s met gemak meerdere dingen tegelijk doen. Perfect voor dagelijks gebruik. Van surfen op het internet tot het bewerken van presentaties, van serieuze games tot het maken van video's: deze thuiscomputer is ideaal voor het hele gezin.

  Opslag zonder in te leveren op snelheid
  De Ideacentre 310s is de beste keus om al je media op één plek te bewaren. Met een optionele 2 TB SATA vaste schijf kun je tot 2000 films, 60.000 nummers of 80.000 foto's opslaan. Of kies voor een SSD-station waarmee software en toepassingen in een handomdraai geladen worden. Je ervaart ook kortere opstarttijden en snellere bestandsoverdracht dan met een standaard vaste schijf.

  Compatibel met al je accessoires
  Verbind al je computeraccessoires met gemak: beeldscherm, luidsprekers, printer en meer. De Ideacentre 310s heeft verschillende poorten, waaronder: 2 x USB 3.0, 4 x USB 2.0, VGA en HDMI. Het resultaat? Een nieuw centrum voor productiviteit en entertainment voor thuis.

  Houd je gezin verbonden met de cloud
  Met Lenovo Family Cloud wordt je Ideacentre 310s het gegevensopslagcentrum van je gezin. Sla foto's, video's en andere gegevens draadloos, veilig en moeiteloos op naar je computer via een gebruiksvriendelijke app. Ook kun je automatisch back-ups maken van bestanden op je telefoon en andere slimme apparaten, en heb je op afstand toegang tot alles op je Ideacentre 310s.

  Je bureau is weer van jou
  Ideacentre 310s geeft je het vermogen van een gewone desktopcomputer maar is veel kleiner dan de meeste pc's, met maar 8,4 liter inhoud. Klein genoeg om discreet onder een monitor te passen of op de hoek van een bureau. Het formaat is ideaal voor een thuiskantoor of in de slaapkamer.

  Goed om te weten:
  Toetsenbord, muis en scherm niet inbegrepen. Heeft geen DVD/CD speler.  449,0 389


  Titel: Lenovo IdeaCentre 310S 90HX001XMH - PC
  Prijs: € 389,00
  Productcode: 9200000098513357


   

Perfect voor het gezin en je budget.
Baseer je oordeel niet alleen op het uiterlijk van de Ideacentre 310s. De computer is ongeveer de helft van het formaat van een gewone thuiscomputer, maar heeft meer dan genoeg processorkracht, geheugen en opslag....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top