Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Professionele Duurzame en Herbruikbare Mondkapje m


 • Professionele Duurzame en Herbruikbare Mondkapje m
  Professionele Duurzame en Herbruikbare Mondkapje m Het is tegenwoordig erg belangrijk om jezelf en andere te beschermen, waarin mondkapjes nu een grote rol kunnen spelen. Met de wegwerp mondkapjes bent u niet alleen een dief van uw eigen portemonnee maar bevuilt u ook de natuur heel erg. Wij hebben hiervoor de oplossing, met deze duurzame mondkapjes met filter vervangt u gemiddeld rond 120 wegwerp mondkapjes. Dit is niet alleen goed voor uw eigen portemonnee maar ook voor de natuur.

  Waarom onze mondkapjes?
  √ Goed voor uw portemonnee
  √ Goed voor de natuur
  √ Vervangt gemiddeld 120 mondkapjes
  √ Makkelijk ademen
  √ Inclusief 5 vervangbare Filter
  √ Wasbaar
  √ Makkelijk verstellen
  √ Brillen beslaan niet

  Makkelijk ademen
  Met het unieke ademsysteem in onze mondkapjes is het voor u mogelijk om zonder hinder goed te ademen. In tegenstelling tot andere tot andere merken worden onze mondkapjes niet vochtig tijdens het ademen waardoor u geen schrale gezicht krijgt. Dit komt door het ventielsysteem die in de mondkapjes verwerkt zit die zich opent wanneer uitademt en weer sluit wanneer u inademt.

  De vervangbare filter
  Met onze vervangbare filter die wij bij de mondkapjes leveren, krijgt u nog een extra laag van bescherming. Het is heel heel eenvoudig om de filter in het mondkapje te plaatsen, aan de binnenkant van het mondkapje bevindt zich een vakje waar het filter in past. Wij adverseren u bij dagelijks gebruik de filter eens in de twee weken te vervangen.

  Één maat past iedereen
  De mondkapjes zijn uitgerust met elastieke en verstelbare oorbandjes, waardoor deze voor iedereen geschikt zijn en comfortabel zitten.

  Brillen beslaan niet
  In tegenstelling tot andere merken beslaat uw bril tijdens het dragen van onze mondkapjes niet, door de ingebouwde platieke brug op de plaats van uw neus.

  Hoe gebruik je de Mondkapjes?
  Nadat u de filter in het mondkapje aangebracht heeft, is het belangrijk om de lengte van de oorbandjes correct af te stellen. Dit doet u door middel van schuifsysteem dat zich om het bandje bevindt te verschruiven. Plaats de vervolgens de bovenkant van het masker omhoog (met de verharde kant boven), over uw neus en kin en hang vervolgens de bandjes over uw oren. Vorm het masker naar uw neus en controleer of dat u de masker correct aangebracht heeft.

  14,95


  Titel: Professionele Duurzame en Herbruikbare Mondkapje m
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9300000003652609


   

Het is tegenwoordig erg belangrijk om jezelf en andere te beschermen, waarin mondkapjes nu een grote rol kunnen spelen. Met de wegwerp mondkapjes bent u niet alleen een dief van uw eigen portemonnee maar bevuilt u ook de natuur heel erg. Wij hebben h....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top