Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

L.O.L. Surprise OMG Can Do Baby Series 2 - Modepop


 • L.O.L. Surprise OMG Can Do Baby Series 2 - Modepop
  L.O.L. Surprise OMG Can Do Baby Series 2 - Modepop O.M.G! Wij zusjes stralen de hele dag. Onze stijl is übercool en past bij de diva's die we zijn. We dansen op de muziek van onze eigen dj en zijn net een tikje extravaganter dan anderen. We onderscheiden ons van de massa en maken onze eigen regels, want we willen de wereld verrassen.

  Unbox de L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepop Busy B.B. uit met 20 verrassingen. Ze wil alles zelf doen en is superonafhankelijk met een verbluffend mooi gezichtje, prachtig haar en haar eigen, fantastische stijl.
  - Ze is de grote zus van de fans favoriete L.O.L. Surprise!™-personage Can Do Baby, en biedt een compleet unieke uitpakervaring. Schuif het pakket uit elkaar om een foto en biografie van de pop en de eerste set verrassingen te onthullen. Pak het allemaal uit: haar modieuze kleding wordt bewaard in mooie kledingzakken, haar schoenen zitten in een eigen schoenendoos en haar accessoires in haar hoedendoos. Blijf uitpakken om de kleedkamer te onthullen waar Busy B.B. chilt en wacht tot ze haar waanzinnige mode aan mag trekken. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. De kleedkamer wordt een herbruikbare speelset waarin Busy B.B. kan laten zien hoe modieus ze is. Elke L.O.L. Surprise! O.M.G.™ bevat een modepop, waanzinnige mode, schoenen, een schoenendoos, accessoires, een hoedendoos, tasje, haarborstel, poppenstandaard en een verpakking die een herbruikbare speelset wordt. Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen van serie 2.

  39,99


  Titel: L.O.L. Surprise OMG Can Do Baby Series 2 - Modepop
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000126615753


   

O.M.G! Wij zusjes stralen de hele dag. Onze stijl is übercool en past bij de diva's die we zijn. We dansen op de muziek van onze eigen dj en zijn net een tikje extravaganter dan anderen. We onderscheiden ons van de massa en maken onze eigen regels, w....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top