Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb

HMerch™ USB-C naar AUX convertor – USB C naar jack


 • HMerch™ USB-C naar AUX convertor – USB C naar jack
  HMerch™ USB-C naar AUX convertor – USB C naar jack Heb jij ook een smartphone met een USB-C aansluiting? En hierbij geen AUX / Jack 3.5 mm aansluiten? Natuurlijk uiterst vervelend omdat veel koptelefoons en oordopjes nog altijd gebruik maken van AUX. Daarom presenteert HMerch de USB-C naar AUX convertor! Met de convertor maak je iedere telefoon met een type C aansluiting compatible met AUX aansluitingen zoals koptelefoons, AUX kabels en oordopjes. De convertor is plug and play.

  Maakt iedere telefoon compatible met AUX aansluitingen
  Veel smartphones hebben geen AUX aansluiting meer, waardoor het soms lastig is om muziek af te spelen aan de hand koptelefoons, AUX kabels (auto) en oordopjes. De HMerch™ USB-C naar AUX convertor is geschikt voor iedere smartphone die gebruik maakt van een type C aansluiting. Zo kan je gewoon weer gebruik van koptelefoons, AUX kabels en oordopjes met je smartphone.

  Plug and play
  Je hoeft helemaal niets te installeren op je telefoon, de convertor is gewoon plug and play. Je steekt de convertor in je smartphone en daarna de AUX kabel in de convertor en hij zal direct werken.

  HMerch™ USB-C naar AUX convertor
  ▶ Maakt iedere telefoon compatible met AUX aansluitingen
  ▶ Plug and play
  ▶ Geschikt voor oordopjes, koptelefoons en AUX kabels
  ▶ Makkelijk mee te nemen
  ▶ USB-C naar AUX convertor

  Geschikt voor oordopjes, koptelefoons en AUX kabels
  De convertor is geschikt voor ieder soort oordopjes, koptelefoons en AUX kabels, zolang ehet maar gaat om een 3.mm jack AUX aansluiting.

  Makkelijk mee te nemen
  De HMerch™ USB-C naar AUX convertor is uiterst compact gemaakt zodat je hem met gemak overal mee naar toe kunt nemen. Bijvoorbeeld naar je werk of op reis. De convertor laat je niet in de steek!

  Sluit je aan bij honderden klanten die je voorgingen en bestel de HMerch™ USB-C naar AUX convertor vandaag nog!

  HMerch staat voor 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Problemen of opmerkingen met het product? Neem gerust contact op via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij gebruiken feedback om onze producten te verbeteren.

  ✔️ Dit product wordt gratis verzonden!  9,95


  Titel: HMerch™ USB-C naar AUX convertor – USB C naar jack
  Prijs: € 9,95
  Productcode: 9300000006837810


   

Heb jij ook een smartphone met een USB-C aansluiting? En hierbij geen AUX / Jack 3.5 mm aansluiten? Natuurlijk uiterst vervelend omdat veel koptelefoons en oordopjes nog altijd gebruik maken van AUX. Daarom presenteert HMerch de USB-C naar AUX conve....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top