Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Intex Pillow Rest Mid-rise Twin Luchtbed - 1-perso • Intex Pillow Rest Mid-rise Twin Luchtbed - 1-persoons - 191x99x30 cm

  Intex Pillow Rest Mid-rise Twin Luchtbed - 1-perso Ga je ergens uit logeren of zoek je een comfortabel luchtbed voor tijdens het kamperen? Dan heb je met dit 1-persoons Intex Mid-Rise Twin het juiste luchtbed gevonden. Voor meer comfort bestaat de bovenlaag van de Mid-Rise uit een ‘fluweelachtige’ afwerking. Het luchtbed is 30 cm hoog en hierdoor erg stabiel. Met het verhoogde hoofdgedeelte slaap je ook zonder kussen heerlijk. Het oppervlak van het Intex luchtbed is opgedeeld in stroken die zich vullen met lucht en zich naar het lichaam vormen. Hierdoor ligt dit bed voor iedereen lekker!

  Fiber-Tech technologie
  Het Intex Mid-Rise Twin is geproduceerd met de speciale Fiber-Tech technologie, wat ervoor zorgt dat het slaapcomfort en de duurzaamheid sterk toenemen. Het luchtbed is opgebouwd uit meer dan duizend sterke polyester deeltjes, wat extra steun en support geeft tijdens het slapen. Ook zorgt het sterke polyester ervoor dat het luchtbed langer meegaat.

  Automatische pomp
  Het Intex Mid-Rise luchtbed is voorzien van een automatische pomp, waardoor je slaapplek binnen no-time staat. Met slechts 1 handeling kun je het luchtbed weer laten leeglopen.

  32,9


  Titel: Intex Pillow Rest Mid-rise Twin Luchtbed - 1-perso
  Prijs: € 32,90
  Productcode: 9200000083646483


   

Ga je ergens uit logeren of zoek je een comfortabel luchtbed voor tijdens het kamperen? Dan heb je met dit 1-persoons Intex Mid-Rise Twin het juiste luchtbed gevonden. Voor meer comfort bestaat de bovenlaag van de Mid-Rise uit een ‘fluweelachtige’ af....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top