Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Lenovo ThinkCentre M600 Tiny 10GA-S0110B | Celeron


 • Lenovo ThinkCentre M600 Tiny 10GA-S0110B | Celeron
  Lenovo ThinkCentre M600 Tiny 10GA-S0110B | Celeron M-serie Tiny-desktops Compacte desktopcomputers met uitgebreide functionaliteit In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, leveren de M-serie Tiny-desktops uitstekende prestaties met maximaal vermogen en platformstabiliteit. Ze zijn duurzaam, verbruiken weinig energie en nemen ook nog eens weinig ruimte in beslag.

  Kracht zonder zorgen De M-serie Tiny-desktops passen op bijna elke plek. Ondanks hun afmetingen zijn ze krachtig genoeg om alles te kunnen verwerken, van multitasking en multimedia tot grafisch ontwerp en omvangrijke financiële berekeningen. Verder bieden ze je de verzekering dat toekomstige hardwarewijzigingen maximaal 12 maanden lang niet van invloed zijn op de vooraf geïnstalleerde software-image. Zo kun je vooruit plannen.


  Duurzaam en veelzijdig Deze computers van 1 l hebben 200 strenge kwaliteitscontroles ondergaan zodat ze de Think-naam met trots kunnen dragen. Niet minder indrukwekkend is het dat je de Tiny achter in een ThinkCentre Tiny-in-One (afzonderlijk verkocht) kunt schuiven om een modulaire, all-in-one computer samen te stellen. Deze veelzijdige oplossing biedt de kracht om het systeem op elke gewenste manier aan te passen en te upgraden.

  239


  Titel: Lenovo ThinkCentre M600 Tiny 10GA-S0110B | Celeron
  Prijs: € 239,00
  Productcode: 9300000006246073


   

M-serie Tiny-desktops Compacte desktopcomputers met uitgebreide functionaliteit In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, leveren de M-serie Tiny-desktops uitstekende prestaties met maximaal vermogen en platformstabiliteit. Ze zijn duurz....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top