0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Panasonic Lumix DMC-LX15 - Zwart • Panasonic Lumix DMC-LX15 - Zwart

  Panasonic Lumix DMC-LX15 - Zwart De Panasonic Lumix DMC-LX15 is een stijlvolle compactcamera met 20,1 megapixels en een 1 inch sensor. De LX15 presteert goed bij weinig licht en is dankzij de 10 beelden per seconde razendsnel. De camera filmt in haarscherpe 4K beeldkwaliteit. Door het kantelbare touchscreen kun je kiezen uit verschillende standpunten en maak je makkelijk selfies. De camera blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Zo kan iedere fotograaf makkelijk en snel prachtige foto’s maken. Vervolgens kun je de foto’s delen met vrienden en familie dankzij de ingebouwde wifi.

  Het leven in spectaculair detail Of je nu films kijkt of video bewerkt, 4K biedt een veel intensievere kijkervaring dan je ooit eerder hebt gehad. De standaardresolutie van 3840 x 2160 pixels is vier keer zo hoog als Full HD, wat een veel gedetailleerder beeld oplevert.

  De kantelbare monitor is net zo flexibel als jij Het grote statische aanraakscherm van 3.0 inch en circa 1040k-dot kan 180 graden omhoog worden gekanteld. Het zorgt voor dynamisch kaderen voor artistieke opnames onder een lage hoek, bijvoorbeeld bij opnames op grondniveau, en is uitermate geschikt voor selfies. Zodra je het beeldscherm uitklapt, worden er automatisch optimale instellingen voor selfies ingesteld.

  Maak nu een foto, maar focus later pas Stel je voor dat je precies kunt beslissen wat je wilt scherpstellen, zelfs na het maken van de foto. De Post Focus functie geeft je de mogelijkheid om dat te doen.
  Leg de scène vast, bekijk het beeld en raak het deel van de foto aan dat je wilt scherp stellen. Het is eenvoudig, verbluffend en allemaal beschikbaar op de camera.

  1-inch sensor en een Venus Engine voor de hoogste kwaliteit Een uiterst gevoelige MOS-sensor van 1 inch en met 20.1 megapixels legt beelden van hoge kwaliteit vast met verbazingwekkende details. De grote hoeveelheid licht zorgt ook voor een indrukwekkend bokeh-effect. De combinatie van de uiterst gevoelige MOS-sensor en de Venus Engine zorgt voor een uiterst gevoelige opname van max. ISO12800 / uitgebreid ISO25600 met verbluffende beeldkwaliteit die verder gaat dan die van normale compact camera's.
  Standaard meegeleverd: Batterij AC-adaptor USB-kabel Draagriem Software

  449,00 449


  Titel: Panasonic Lumix DMC-LX15 - Zwart
  Prijs: € 449,00
  Productcode: 9200000066016004


   

De Panasonic Lumix DMC-LX15 is een stijlvolle compactcamera met 20,1 megapixels en een 1 inch sensor. De LX15 presteert goed bij weinig licht en is dankzij de 10 beelden per seconde razendsnel. De camera filmt in haarscherpe 4K beeldkwaliteit. Door h....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top