Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

3D-Printer Easythreed Model X1 • 3D-Printer Easythreed Model X1

  3D-Printer Easythreed Model X1 Deze open source 3D printer is het perfecte instapmodel voor doe-het-zelvers. De low cost 3D-printer is eenvoudig te installeren en print haast geluidloos. Met de single extruder kun je de tofste PLA 3D creaties printen met hoge precisie.

  Instapmodel 3D-printer
  Geen zorgen als je nog nieuw bent in de wereld van 3D-printen. Deze Easythreed X1 3D-printer is speciaal geschikt voor mensen die voor het eerst kennismaken met 3D-printen. Je installeert de printer in een handomdraai en de bijbehorende software is zo laagdrempelig, dat je er zelfs als online leek goed mee overweg kunt!

  Één druk op de knop
  Met dit instapmodel 3D-printer maak je allerlei soorten 3d-creaties met hoge precisie. De printer heeft een one key printing-basis. Na het plaatsen van een TF-geheugenkaart (inbegrepen), druk je eenmaal op de printknop, waarna de machine de rest doet. Hij hoeft alleen even op te warmen en print vervolgens automatisch jouw 3D-ontwerp.

  Ook print Model X1 haast geruisloos, wat natuurlijk ook een dik pluspunt is voor een 3D-printer voor zo'n zacht prijsje.

  Upload eenvoudig 3D-ontwerpen
  Hoe werkt dat dan precies, als je je zelf ontworpen creaties wilt laten printen? Dat kan met deze Easythreed X1 3D-printer heel eenvoudig.

  De bijbehorende software Easyware helpt je daarbij. Je creëert je ontwerp via dit programma, uploadt het op de TF-geheugenkaart en plaatst deze vervolgens in de printer. De printer denkt: say no more, en weet vervolgens precies wat ‘m te doen staat. Jij hoeft alleen nog maar een filament te plaatsen, op de startknop te drukken en het printen zal beginnen. Deze printer is geschikt voor PLA-filamenten.

  Meer weten?
  Natuurlijk kun je met 3D-printen steeds een stapje verder gaan. En als je erin geïnteresseerd bent, valt er veel te leren over deze technologie. In de bijgevoegde handleiding van deze 3D-printer staat nog veel meer informatie over de specificaties van de machine en hoe je ermee om moet gaan. Handige tips en tricks vind je bovendien in de instructievideo’s op YouTube!

  Specificaties: Gewicht: 2kg Stil in gebruik One key printing Eenvoudig te installeren Bouwgrootte: 100x100x100mm Nozzle 0.4mm PLA filament (250 gram filament) - niet inbegrepen Software: EasyWare, CURA & Simplify3D Extrudertemperatuur 180-230°C In de doos: 3D-printer Filamenthouder set Stroomkabel USB-kabel TF-geheugenkaart Kaartlezer Schroeven Kruiskopschroevendraaier Handleiding

  99,00 99


  Titel: 3D-Printer Easythreed Model X1
  Prijs: € 99,00
  Productcode: 9200000130935184


   

Deze open source 3D printer is het perfecte instapmodel voor doe-het-zelvers. De low cost 3D-printer is eenvoudig te installeren en print haast geluidloos. Met de single extruder kun je de tofste PLA 3D creaties printen met hoge precisie.

Instapm....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top