AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Vliegenverjager - Fly fan - Shoo away - vliegenver


 • Vliegenverjager - Fly fan - Shoo away - vliegenver
  Vliegenverjager - Fly fan - Shoo away - vliegenver Lekker rustig buiten eten en genieten! Onze vliegenverjager kan worden opgehangen en ook staand op de tafel gezet worden. De nieuwe manier om vliegen en wespen van uw eten op tafel weg te houden. De vliegenverjager van iGreen is het enige product ter wereld dat insecten verjaagd zonder vieze geuren of chemicaliën. Laat ook geen dode vliegen op tafel achter. De iGreen vliegenverjager beschikt over een gepatenteerde, ontwikkelde en effectief bewezen technologie. Het geheim van het product zit hem in de glimmende schuine reflecterende strepen op de zachte ventilator-achtige bladen in combinatie met het ronddraaien. Insecten zien deze dit als een bedreiging en zullen vervolgens wegblijven. Het eventueel aanraken van de vleugels is geheel veilig vanwege de “soft touch” stop. Onze vliegenverjager beschikt over een duurzame motor en is stijlvol vormgegeven. Daarnaast milieuvriendelijk en nagenoeg geruisloos. Werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen) of een DC 5V aansluiting. Hier kan je een adapter op aansluiten of gebruik de aansluitkabel met USB uitgang om met een stekker direct op de stroom aan te sluiten. De vliegenverjager kan zowel staand op de tafel gezet worden, als ook ergens aan opgehangen worden.

  INCLUSIEF 2 AA KODAK extra lange duur batterijen! Meteen klaar voor gebruik. Met de meegeleverde aansluitkabel met USB uitgang sluit je eenvoudig de vliegenverjager met een stekker (niet meegeleverd) aan op het stroomnetwerk. Ook is het mogelijk een DC adapter met 5V aan te sluiten.

  27,99


  Titel: Vliegenverjager - Fly fan - Shoo away - vliegenver
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9300000004647431


   

Lekker rustig buiten eten en genieten! Onze vliegenverjager kan worden opgehangen en ook staand op de tafel gezet worden. De nieuwe manier om vliegen en wespen van uw eten op tafel weg te houden. De vliegenverjager van iGreen is het enige product te....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top