Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

4 Mondkapjes wasbaar en herbruikbaar 3 Zwarte en 1


 • 4 Mondkapjes wasbaar en herbruikbaar 3 Zwarte en 1
  4 Mondkapjes wasbaar en herbruikbaar 3 Zwarte en 1 De Q-time niet-medische mondmaskers zijn wasbaar tot 60 graden zodat u het mondkapje vaker kunt dragen. De Q-time mondkapjes zijn voorgevormd waardoor het mondkapje mooi aansluit op de kin en rondom de neus. Het mondkapje is comfortabel om te dragen en is zeer gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

  Sinds 01-06-2020 is het dragen van een niet-medische mondkapje in het openbaar vervoer verplicht en daarna ook op de luchthaven bij o.a. het inchecken. Doordat deze mondmaskers wasbaar/herbruikbaar zijn heeft u na aankoop van een paar stuks genoeg om u aan deze verplichtingen te kunnen voldoen.

  Wasbaar: De Q-time niet-medische mondkapjes zijn uitwasbaar. Dit wil zeggen dat deze gewassen kunnen worden in de wasmachine of met de hand. De temperatuur waarop gewassen dient te worden is maximaal 60 graden. Wij adviseren u om het mondkapje de eerste keer apart te wassen. Wij raden u af om het niet-medische mondmasker te drogen in een wasdroger.

  ✔ Wasbaar/Herbruikbaar ✔ Comfortabel en Ademend ontwerp ✔ Geschikt voor jong en oud ✔ Ideaal voor gebruik openbare plekken ✔ Niet-medisch

  LET OP! De Q-time mondkapjes zijn géén medische mondkapjes. Voor advies inzake preventie voor het Corona-virus adviseren wij contact op te nemen met de overheid. Het masker is geschikt voor het openbaar vervoer en alle andere ruimtes waar dit verplicht is.

  9,95


  Titel: 4 Mondkapjes wasbaar en herbruikbaar 3 Zwarte en 1
  Prijs: € 9,95
  Productcode: 9300000006025832


   

De Q-time niet-medische mondmaskers zijn wasbaar tot 60 graden zodat u het mondkapje vaker kunt dragen. De Q-time mondkapjes zijn voorgevormd waardoor het mondkapje mooi aansluit op de kin en rondom de neus. Het mondkapje is comfortabel om te dragen....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top