Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Black Pumas


 • Black Pumas
  Black Pumas Het langverwachte debuutalbum van Black Pumas. De band staat onder leiding van de creatieve samenwerking tussen Grammy Award-winnende gitarist / producer Adrian Quesada en de 27-jarige songwriter Eric Burton. Burton is een relatieve nieuwkomer die in 2015 in Austin aankwam nadat hij vanuit Los Angeles het land had verkend, terwijl Quesada een legendarische reputatie heeft als speler in bands als Grupo Fantasma en Brownout.

  Nadat de twee via vrienden in de scene in Austin waren verbonden, begonnen ze samen te werken aan een nieuw geluid dat de ziel omzet in iets idiosyncratisch moderns. Doet denken aan Ghostface Killah en Motown in gelijke mate, dit originele geluid zorgde ervoor dat de wekelijkse residentie van Black Pumas bij C-Boys al snel 'het heetste feest in de stad' werd (Austin-Amerikaanse staatsman).

  24,99


  Titel: Black Pumas
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000119435332


   

Het langverwachte debuutalbum van Black Pumas. De band staat onder leiding van de creatieve samenwerking tussen Grammy Award-winnende gitarist / producer Adrian Quesada en de 27-jarige songwriter Eric Burton. Burton is een relatieve nieuwkomer die in....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top