Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

HP ENVY 6010 - All-in-One Printer


  • HP ENVY 6010 - All-in-One Printer
    HP ENVY 6010 - All-in-One Printer Deze HP ENVY 6010 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, foto's en schoolwerk kopiëren, printen en scannen. De veelzijdige all-in-one is makkelijk te installeren en je kunt er in een handomdraai draadloos mee afdrukken vanaf je computer of smartphone. Ook is het heel eenvoudig om een kopie van een document te maken, of deze rechtstreeks naar je mobiel te scannen. Scan of print vanaf je telefoon en ontvang meldingen wanneer de taak voltooid is. Bekijk bovendien de inktniveaus en nog veel meer met HP-Smart app.


    Kenmerken van de HP ENVY 6010: Deze printer... ✔ … print in zwart/wit en in kleur. ✔ … kan automatisch dubbelzijdig printen. ✔ ... heeft de HP Smart App waarmee je foto's en documenten print en scant, het inktniveau kunt controleren, printerproblemen kunt oplossen en de printer mee kunt installeren. Simpel via je smartphone. ✔ … beschikt over Apple AirPrint en Cloud Printing. ✔ ... is geschikt voor Instant Ink; HP’s automatische inkt bezorgservice. Met Instant Ink geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan HP zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 70% t.o.v. het kopen van losse cartridges.

    ℹ Goed om te weten: Een USB-printerkabel is niet inbegrepen.

    De meegeleverde cartridges zijn setupcartridges. Wil je direct meer kunnen printen? Schaf dan XL cartridges aan.

    Geschikt printpapier voor deze printer: HP Paper Home & Office Print papier - A4 / 80g / 500 Vellen.

    De printer wordt geleverd met een stroomkabel en handleiding.

    Bijpassende inktcartridges: HP 305 inktcartridges.

    Gebruik voor deze printer cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.
    Wist je dat... ... dit product voor 70% uit gerecycled materiaal bestaat?
    79,95


    Titel: HP ENVY 6010 - All-in-One Printer
    Prijs: € 79,95
    Productcode: 9200000132573403


     

Deze HP ENVY 6010 All-in-One printer is geschikt voor thuisgebruik. Met deze printer kun je eenvoudig documenten, foto's en schoolwerk kopiëren, printen en scannen. De veelzijdige all-in-one is makkelijk te installeren en je kunt er in een handomdra....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top