Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Thuiswerk desktop PC (Ryzen 3 Quadcore 3.6 Ghz, 8G • Thuiswerk desktop PC (Ryzen 3 Quadcore 3.6 Ghz, 8GB geheugen, 240 GB SSD schijf, Windows 10)

  Thuiswerk desktop PC (Ryzen 3 Quadcore 3.6 Ghz, 8G AANBIEDING van DT Performance Builds, deze Basis Desktop PC is perfect geschikt voor alledaagse toepassingen en is uitermate geschikt voor het kijken van films of het luisteren van muziek. Hij is uitgerust met o.a. een 3,6 Ghz AMD Ryzen 3 Quad-Core processor met Radeon RX Vega 8 graphics onboard, een supersnelle SSD schijf van 240GB waardoor lange opstarttijden tot het verleden behoren, en maar liefst 8GB werkgeheugen. Natuurlijk is dit systeem standaard voorzien van Windows 10, het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de stekkers aansluiten en genieten! Het systeem is gebouwd in een kwalitatieve behuizing, waardoor het comfortabel werken is op deze PC! Dit systeem is geschikt voor: thuiswerken, internet & e-mail, office applicaties, social media, huiswerk, film kijken, muziek luisteren, foto- en videobewerking en het spelen van lichte games.

  329


  Titel: Thuiswerk desktop PC (Ryzen 3 Quadcore 3.6 Ghz, 8G
  Prijs: € 329,00
  Productcode: 9300000006543447


   

AANBIEDING van DT Performance Builds, deze Basis Desktop PC is perfect geschikt voor alledaagse toepassingen en is uitermate geschikt voor het kijken van films of het luisteren van muziek. Hij is uitgerust met o.a. een 3,6 Ghz AMD Ryzen 3 Quad-Core ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top