Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Set van 4 wasbare (wasbaar op 60 graden) en 12 weg


 • Set van 4 wasbare (wasbaar op 60 graden) en 12 weg
  Set van 4 wasbare (wasbaar op 60 graden) en 12 weg De Q-time niet-medische mondmaskers zijn wasbaar tot 60 graden zodat u het mondkapje vaker kunt dragen. De Q-time mondkapjes zijn voorgevormd waardoor het mondkapje mooi aansluit op de kin en rondom de neus. Het mondkapje is comfortabel om te dragen en is zeer gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

  Sinds 01-06-2020 is het dragen van een niet-medische mondkapje in het openbaar vervoer verplicht en daarna ook op de luchthaven bij o.a. het inchecken. Doordat deze mondmaskers wasbaar/herbruikbaar zijn heeft u na aankoop van een paar stuks genoeg om u aan deze verplichtingen te kunnen voldoen.

  Wasbaar: De Q-time niet-medische mondkapjes zijn uitwasbaar. Dit wil zeggen dat deze gewassen kunnen worden in de wasmachine of met de hand. De temperatuur waarop gewassen dient te worden is maximaal 60 graden. Wij adviseren u om het mondkapje de eerste keer apart te wassen. Wij raden u af om het niet-medische mondmasker te drogen in een wasdroger.

  ✔ Wasbaar/Herbruikbaar ✔ Comfortabel en Ademend ontwerp ✔ Geschikt voor jong en oud ✔ Ideaal voor gebruik openbare plekken ✔ Niet-medisch De wegwerpmondkapjes zijn: -3 laags Hoogwaardig en huidvriendelijk
  -Mond-neuskapje met hoog draagcomfort dankzij elastische bandjes en instelbare neusbeugel
  -Voldoet aan de norm GB/T 32610-2016
  -Kleur: blauw Dankzij de aan de anatomie aan te passen pasvorm en het zachte vlies aan de rand biedt het mond-neuskapje een hoog draagcomfort. De elastische bandjes en apart aan te drukken neusbeugel zorgen ervoor dat het kapje zo min mogelijk stoort tijdens het dragen. LET OP! De Q-time mondkapjes zijn géén medische mondkapjes.

  15,95


  Titel: Set van 4 wasbare (wasbaar op 60 graden) en 12 weg
  Prijs: € 15,95
  Productcode: 9300000007112703


   

De Q-time niet-medische mondmaskers zijn wasbaar tot 60 graden zodat u het mondkapje vaker kunt dragen. De Q-time mondkapjes zijn voorgevormd waardoor het mondkapje mooi aansluit op de kin en rondom de neus. Het mondkapje is comfortabel om te dragen....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top