Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Brazil 305


 • Brazil 305
  Brazil 305 Gloednieuw album van Gloria Estefan, een mix van nieuwe nummers en haar grootste hits in een "Brazil" uitvoering.

  Gloria Estefan begon meer dan drie jaar geleden met het opnemen van Brazilië 305. In de periode die er op volgde werd haar moeder ernstig ziek en overleed, Gloria zegt hierover :"'Ik kon onmogelijk het vermogen vinden om te zingen". Uiteindelijk kwam het gevoel terug om de opnames voor" Brazil 305 " weer op te pakken.

  Het conceptalbum bevat 11 van Estefans hits, waaronder de baanbrekende 'Conga' opgenomen met Miami Sound Machine, opnieuw uitgevoerd in Braziliaanse ritmes. De set bevat ook vier nieuwe nummers, waaronder "Cuando Hay Amor", geschreven door Nicolás Tovar, Emilio Estefan en nieuwkomer Andrea López. "Ik wilde echt een origineel nummer als eerste single", zegt Estefan. En zoals het lot het wil, is de boodschap precies wat nodig is.

  18,99


  Titel: Brazil 305
  Prijs: € 18,99
  Productcode: 9300000006516826


   

Gloednieuw album van Gloria Estefan, een mix van nieuwe nummers en haar grootste hits in een "Brazil" uitvoering.

Gloria Estefan begon meer dan drie jaar geleden met het opnemen van Brazilië 305. In de periode die er op volgde werd haar moeder er....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top