Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief G


 • Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief G
  Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief G MEEST GEKOZEN -wifi versterker! Met de draadloze wifi versteker van JC'S kan je SNEL en VEILIG de reikwijdte van je draadloze netwerk vergroten! Zo kan je zonder problemen internetten op je zolder, slaapkamer of zelfs in de tuin. TOPKWALITEIT:
  Deze draadloze wifi versterker zorgt ervoor dat je ook op plekken waar het wifi signaal het af laat weten kunt beschikken over een uitstekende internetverbinding. Dit is dan ook een eenvoudige oplossing om ook op de zolderruimte, slaapkamer of in de tuin gebruik te kunnen maken van internet. BESTE MATERIALEN:
  Voor deze draadloze wifiversterker is alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. De wifiversterker is compatible met vrijwel elk type router en levert een snelheid van 300 Mbps. VOORDELEN: ✅ Vergroot het bereik van het standaard wifi signaal ✅ Eenvoudig te installeren ✅ Goedkope oplossing ✅ Eenvoudig in gebruik ✅ Inpluggen in stopcontact, geen kabels ✅ Ondersteunt WPS ✅ Werkt zonder kabels EENVOUDIG IN TE STELLEN: Plug de wifiversterker in een stopcontact in de buurt van de router. Kijk op de router of deze een WPS knop heeft. Zo ja, druk deze 3 tellen in. Lampje van WPS op de router gaat knipperen. Druk vervolgens op de WPS knop op de wifi repeater gedurende 7 tellen. Als het indicatielampje op de wifiversterker brandt is deze succesvol verbonden met de router. Haal nu de wifiversterker uit het stopcontact en plug deze in op de plaats waar dit de bedoeling is. De wifiversterker pikt nu automatisch het wifisignaal van de router op. INHOUD:

  1x Draadloze repeater (versterker)

  1x Internetkabel

  1x Handleiding (Nederlands)

  Range extender, wifi versterker, wireless range, signaalversterker, wireless wifi versterker, draadloze wifi versterker

  21,8


  Titel: Wireless WiFi Versterker Stopcontact + Inclusief G
  Prijs: € 21,80
  Productcode: 9300000005920846


   

MEEST GEKOZEN -wifi versterker! Met de draadloze wifi versteker van JC'S kan je SNEL en VEILIG de reikwijdte van je draadloze netwerk vergroten! Zo kan je zonder problemen internetten op je zolder, slaapkamer of zelfs in de tuin. TOPKWALITEIT:
De....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top