Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sport-Brella Strandtent - Parasol - Windscherm - S • Sport-Brella Strandtent - Parasol - Windscherm - Stormparaplu - Blauw

  Sport-Brella Strandtent - Parasol - Windscherm - S Extra stevige parasol en windscherm ineen. Deze Sport-Brella beschermt je tegen alle weersomstandigheden met een stevig frame, doek en verbindingspunten.

  De Sport-Brella is perfect om je op een mooie dag op het strand uit de wind te houden. Of uit de zon. Het doek heeft een UV werende coating die je beschermt tegen beschermt tegen UVA en UVB straling. Ook de zijschermen zijn zon en wind bestendig. De Sport-Brella is uitgeklapt 240 cm breed en 190 cm hoog. In de zijschermen zitten opbergvakken voor je spullen.

  Je neemt de Sport-Brella gemakkelijk mee in de handige opbergtas met draagriem. In de tas is de Sport-Brella 139 x 7,5 x 7,5 cm groot. Bij de Sport-Brella zitten 8 haringen en 3 scheerlijnen. Hij is snel en gemakkelijk op te zetten.

  69,95


  Titel: Sport-Brella Strandtent - Parasol - Windscherm - S
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9200000016498265


   

Extra stevige parasol en windscherm ineen. Deze Sport-Brella beschermt je tegen alle weersomstandigheden met een stevig frame, doek en verbindingspunten.

De Sport-Brella is perfect om je op een mooie dag op het strand uit de wind te houden. Of ui....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top