Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa

Alpina air cooler - luchtkoeler – luchtbevochtiger


 • Alpina air cooler - luchtkoeler – luchtbevochtiger
  Alpina air cooler - luchtkoeler – luchtbevochtiger Ben je op zoek naar verkoeling tijdens warme dagen? Deze Alpina multifunctionele aircooler is een uiterst efficiënte, toegankelijke luchtkoeler. Heerlijk voor thuis of werk op warme dagen. De luchtkoeler geeft een heerlijke koele bries en werkt tevens als luchtbevochtiger.
  Uiterst koele lucht Het product wordt inclusief 2 koelelementen geleverd. Deze kun je invriezen en in het waterreservoir leggen, zodat de lucht nog koeler wordt. Je hebt slechts 1 cartridge nodig voor gebruik, zodat je altijd een gekoelde reserve achter de hand heeft. Het apparaat geeft hierdoor urenlang een uiterst koele bries.
  3 Standen, afstandsbediening, timer en zwenkfunctie
  Het apparaat heeft 3 ventilatiestanden en is uitgerust met een afstandsbediening en timer. Tevens is het apparaat voorzien van een handig bedieningsscherm en een horizontale oscillatiefunctie van 70° zodat je de gekoelde lucht een gewenste richting op kunt laten blazen. Daarbij heeft de air cooler een handige draaggreep en 4 wielen zodat verplaatsen geen enkel probleem hoeft te zijn.
  Verschil airco, luchtkoeler en ventilatorEen air cooler zit qua koeling tussen een airconditioner en een ventilator in. Waar je bij een airconditioner de temperatuur instelt, koelt een air cooler de lucht een paar graden ten opzichte van de oorspronkelijke temperatuur. Doordat een air cooler de lucht ook bevochtigt geeft deze gevoelsmatig nog wat meer verkoeling. Bovendien heb je voor een air cooler geen afvoerslang nodig, zoals bij een airco wel vereist is. Dit zorgt ervoor dat je de air cooler op veel meer plaatsen kan gebruiken en ook makkelijker verplaatst. Qua kosten is een luchtkoeler voordeliger dan een airco. De aanschafprijs ligt veelal lager en ook het stroomverbruik is minder. Een ventilator verspreidt ten slotte alleen lucht, zonder de bevochtigings- en koelfunctie die een luchtkoeler je wel biedt.

  Verzeker jezelf van een heerlijk en behaaglijk binnenklimaat!

  Technische specificaties Alpina Luchtkoeler Spanning 220-240V - 50/60HzMaximaal vermogen: 62 Watt270m3 capaciteitGewicht 4.1 kilogram24 x 26 x 57 cmInclusief handige draaggreep en 4 wielen

  64,99


  Titel: Alpina air cooler - luchtkoeler – luchtbevochtiger
  Prijs: € 64,99
  Productcode: 9300000001593358


   

Ben je op zoek naar verkoeling tijdens warme dagen? Deze Alpina multifunctionele aircooler is een uiterst efficiënte, toegankelijke luchtkoeler. Heerlijk voor thuis of werk op warme dagen. De luchtkoeler geeft een heerlijke koele bries en werkt teve....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top