AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb

Mini Airco - Kleine cooler - Mobiele Aircoditionin


 • Mini Airco - Kleine cooler - Mobiele Aircoditionin
  Mini Airco - Kleine cooler - Mobiele Aircoditionin Deze Mini Airco is vernieuwd! Deze persoonlijke luchtkoeler heeft 3 snelheden, een LED-nachtlamp en luchtbevochtigings- en luchtreinigingsfunctie voor een gezond en prettig leefklimaat. Deze airco is ideaal voor warme dagen en broeierige nachten! Hoe werkt de Mini Airco?
  De Mini Airco is te vergelijken met een normale airco, maar werkt niet op vloeistof met chemicalien, maar gewoon met water uit de kraan. Met een gevuld reservoir, werkt de airco tot wel 10 uur lang. De airco heeft 2x zoveel koelvermogen als de vorige variant en brengt verkoeling in ruimtes als de woonkamer, keuken, werkkamer, babykamer en de slaapkamer. U kunt de Mini Airco aanzetten wanneer u gaat slapen, want hij werkt fluisterstil. Indien gewenst kan het LED-nachtlampje ingeschakeld worden. Met een traditionele airconditioning koelt u grote ruimtes tegelijk, wat het gebruik kostbaar maakt en de luchtkwaliteit verslechtert. Daarnaast voelt airconditioning voor de ene persoon te koud en voor de ander wel prettig. Met de Mini Airco creeert altijd een prettige temperatuur in uw directe omgeving.

  49,99


  Titel: Mini Airco - Kleine cooler - Mobiele Aircoditionin
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9300000007795197


   

Deze Mini Airco is vernieuwd! Deze persoonlijke luchtkoeler heeft 3 snelheden, een LED-nachtlamp en luchtbevochtigings- en luchtreinigingsfunctie voor een gezond en prettig leefklimaat. Deze airco is ideaal voor warme dagen en broeierige nachten! ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top