Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Dumbellset RS Sports 2 x 15 KG


 • Dumbellset RS Sports 2 x 15 KG
  Dumbellset RS Sports 2 x 15 KG De Dumbellset RS 2x15 kg is ideaal voor een gevarieerde training. Omdat je kunt trainen met twee gewichten van 2 tot 15 kg bepaal je zelf de intensiteit van je training, ook zorgt het ervoor dat je al je spiergroepen met een aangepast gewicht kunt trainen. Daarnaast biedt de Dumbellset RS 2x15 kg de mogelijkheid om je training langzaam op te bouwen. Dit maakt deze set geschikt voor zowel de beginnende, als de gevorderde trainer.
  Symmetrische trainingen zorgen voor een perfecte balans tijdens je trainingen, om die reden wordt er vaak gekozen voor oefeningen met twee dumbellsets.
  De set is gemaakt van een hoge kwaliteit gietijzer, dit is erg belangrijk voor de duurzaamheid van het product.
  De twee haltersets worden geleverd met een verchroomde dumbellstang van 36 cm. Deze zijn voorzien van een prettige grip, wat resulteert in een fijne uitvoering van de oefeningen.
  De dumbellset bestaat uit

  2 x verchroomde dumbellstang (1,8 kg)
  4 x schroefsluiter 0,22 kg
  4 x 0,5 kg
  4 x 1,= kg
  4 x 2,= kg
  4 x 3,= kg

  De halterschijven hebben een diameter van 30 mm.
  De totale dumbellset met schijven, stang en sluiters weegt 30 kg.

  Training dumbells
  Het grote voordeel aan trainen met dumbells is dat je al je spieren apart aan kunt pakken, hierdoor is bijna iedere spier perfect te trainen. Dumbells zijn handzaam en makkelijk te verplaatsen, daarom staan ze garant voor de perfecte workout voor thuis.
  Er bestaan talloze oefeningen die je staand of zittend kunt uitvoeren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dit op een halterbank of fitnessmat te doen.
  Symmetrische trainingen zorgen voor een perfecte balans tijdens de uitvoering van de oefeningen, over het algemeen wordt er dus ook gekozen voor oefeningen met 2 dumbellsets.
  Beginners
  Het kiezen van het juiste gewicht dumbells is van groot belang voor het resultaat van je trainingen en de minste kans op blessures. Omdat deze set bestaat uit verschillende schijven en je hiermee het gewicht van je training kunt bepalen van 2 tot 20 kg, is deze set zeer geschikt voor zowel de beginner als de meer gevorderde trainer.

  Voor vrouwen raden we aan om te beginnen met 2 kg per dumbell, mannen kunnen beginnen met 2-5 kg.

  109,9


  Titel: Dumbellset RS Sports 2 x 15 KG
  Prijs: € 109,90
  Productcode: 9200000030651870


   

De Dumbellset RS 2x15 kg is ideaal voor een gevarieerde training. Omdat je kunt trainen met twee gewichten van 2 tot 15 kg bepaal je zelf de intensiteit van je training, ook zorgt het ervoor dat je al je spiergroepen met een aangepast gewicht ku....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top