Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Parasolvoet 25 KG tot Ø 4m - 3x3 m • Parasolvoet 25 KG tot Ø 4m - 3x3 m

  Parasolvoet 25 KG tot Ø 4m - 3x3 m Deze ronde parasolvoet weegt 25 kg en is gemaakt van beton. De stalen buis is geschikt voor parasols met een stokdiameter tot 48mm. De paal van de parasol wordt vastgezet in de parasolvoet door middel van een draaiknop. Wordt geleverd met kunststof verstelringen zodat uw parasol altijd recht in de voet staat. + HELLO SUMMER!
  Het belooft weer een warme zomer te worden en een beetje verkoeling bij veel zonneschijn is zeker geen overbodige luxe. Gelukkig kun jij tijdens de tropische dagen heerlijk buiten genieten onder je parasol in de tuin, op je terras of op je balkon. Een verfrissend drankje past hier natuurlijk perfect bij en daarom ontvang je tijdelijk bij een bestelling van onze 25kg voet gratis onze eigen ontworpen, originele Actievlag Zomerviltjes! Deze vrolijke viltjes zorgen hopelijk voor nog meer plezier en genot onder de parasol en voorkomen in ieder geval die ellendige kringen op de tafel ;) It’s Summer Time!!

  59,99


  Titel: Parasolvoet 25 KG tot Ø 4m - 3x3 m
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9200000096101602


   

Deze ronde parasolvoet weegt 25 kg en is gemaakt van beton. De stalen buis is geschikt voor parasols met een stokdiameter tot 48mm. De paal van de parasol wordt vastgezet in de parasolvoet door middel van een draaiknop. Wordt geleverd met kunststof ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top